Connect with us

POP!MIX

Bend bordeaux je snimio novu pjesmu

pop!mix/news

Bend bordeaux je snimio novu pjesmu

Foto: PR

Bend bordeaux je snimio novu pjesmu

Bend bordeaux je snimio novu pjesmu  “Sa pola razuma” uz koju su snimili i zanimljiv videospot. Ono po čemu je zanimljiv je činjenica da se izmjenjuju crno bijeli materijali s materijalima u boji.  Pjesma je lagana i prikazuje ljubav između dvoje mladih ljudi.

Nastao kao posljedica eksperimenta srednjoškolaca zaljubljenih svatko u svoje glazbene smjerove, “bordeaux.” je mladi žanrovski razvrstani zagrebački bend.

Godine 2018. ideja o elektronskom new wave soundu svidjela se gitaristu Tinu Rašpoliću i pjevaču Damianu Humskom te je prvi sound bend uskoro stao na noge.

Novopridošla ritam sekcija (bubnjar Dorian Pritchard Scholz  i basist Lovro Ohlhofer) dala je bendu cipele za plesanje i u tom četveročlanom sastavu za sad su imali priliku svirati u kultnim zagrebačkim klubovima poput Saxa, Katrana, Melina, Hard Placea i brojnih drugih, a 2018. imali su priliku odjeknuti Adventom na Trgu bana Jelačića.

Najviše se, ponose time što su 2019. odabrani kao predstavnici Lijepe Naše na Imagine Festivalu čije se finale odvijalo u Maastrichtu u Nizozemskoj gdje su imali čast produbiti svoju ljubav za glazbom raznim kulturama talentiranih afričkih, brazilskih i europskih bendova.

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top