Connect with us

POP!MIX

Barbara Munjas potpuno iskreno o bliskim odnosima u pjesmi “Laž na laž”

pop!mix/news

Barbara Munjas potpuno iskreno o bliskim odnosima u pjesmi “Laž na laž”

Barbara Munjas potpuno iskreno o bliskim odnosima u pjesmi “Laž na laž”

Nakon odličnog singla “Gone back” kojim je momentalno osvojila publiku, kantautorica Barbara Munjas predstavlja svoj novi singl “Laž na laž”.

U pjesmi “Laž na laž” Barbara, kako je i navikla svoju publiku, potpuno iskreno i otvoreno progovara o kompleksnosti međuljudskih odnosa. Tematika pjesme je stavljena u kontekst ljubavne priče jer nam je ipak tema ljubavi svima bliska.

Foto: Ira Tomić

“Pjesma je nastala na samom kraju 2019. godine i vrlo brzo nakon toga je većina pjesme i snimljena, ali je tek nedavno završena kada su se pjesmi pridružili Alen Bernobić i Goran Salvi. Trebalo joj je da malo odleži prije samog finiširanja jer svaki period života nosi svoje boje i da sam je završila 2019. sigurno ne bi zvučala ovako kako zvuči ovdje i sada.“, ispričala je Barbara.

U periodu nastanka pjesme bila sam pod utjecajem trudničkih hormona i razmišljala sam o svačemu pa sam tako krenula u razmišljanja o odnosima i prijateljstvima koja se temelje na lažima i završila na tome da je ipak najgore to da lažete sami sebe i da živite u poricanju vaše stvarnosti. Time riskirate vlastito zdravlje, stopirate esenciju vlastitog bića da slobodno bira ono što istinski osjeća jer ste stvorili tu lažnu sliku sebe samome sebi, a na kraju i drugima, te ju morate održavati i hraniti, a hranite je najčešće novim lažima. Gomilate laži i stvarate pritisak na koji će kroz vrijeme vaše tijelo odgovoriti, pokazati otpor i zaprijetiti kakvom bolešću od koje na kraju “na smrt iskrvarite”. ” otkriva Barbara.

Foto: Ira Tomić

Pjesma je producirana i miksana u duetu Barbara Munjas i Alen Bernobić, mastering je napravio Marko Kalčić, a osim Barbare na pjesmi su sudjelovali Alen Bernobić na bas gitari i djelomično na  klavijaturama, te Goran Salvi koji je svirao bubanj.

Spot za pjesmu” Laž na laž” potpisuje Barbarina dugogodišnja suradnica Ira Tomić, a sniman je u bajkovitom krajoliku u blizini Rijeke koji upotpunjuje atmosferu pjesme.

 

More in pop!mix/news

To Top