Connect with us

POP!MIX

Atraktivne djevojke zavele Ivana Zaka – nova pjesma i video spot ‘Laku noć’

(Foto: Privatni album Ivan Zak)

Atraktivne djevojke zavele Ivana Zaka – nova pjesma i video spot ‘Laku noć’

Dolazak  Ivana Zaka na party prepun brojnih ljepotica nije mogao proći nezamijećeno. Atraktivne djevojke tijekom noći su ga stavljale na brojna iskušenja, a on sam nije mogao prepoznati radi li se o snu ili javi. Je li Ivan pokleknuo pred strahovima, iskušenjima i eventualnom požudom, otkrit ćete pogledate li cijelu priču nove pjesme ‘Laku noć‘.

Ovom skladbom, Ivan je predstavio novi glazbeni zvuk i još moderniju produkciju, a dosadašnje iznimno dojmljive spotove, doveo je gotovo do savršenstva:

‘Pjesma “Laku noć” najavljuje moj novi glazbeni pravac i zaokret prema modernijoj produkciji. To je smjer kako će zvučati moje nove pjesme. Volim izazove, posebno kad je glazba u pitanju, tako da ću svoje nove pjesme fanovima predstaviti u novom ruhu. Pjesme će se uskoro naći na novom albumu u izdanju moje diskografske kuće Hit Records.’, rekao je Ivan.

Kako izgledaju ljubavni izazovi Ivana Zaka, pogledajte u spotu, koji potpisuje, ekipa NN Medie, predvođena redateljem Nemanjom Novakovićem.

(Foto: Privatni album Ivan Zak)

Za nekoliko dana, publika će imati prigodu na tradicionalnim Vinkovačkim jesenima, u četvrtak 13.09., po prvi puta uživo čuti novu pjesmu ‘Laku noć’, a sve će se nastaviti nastupom u Franfurtu 29.09..

U međuvremenu Ivan vrijeme provodi u oazi inspiracije i mira, svom glazbenom studiju “La Bamba”, gdje kraju privodi novi studijski materijal.

More in pop!mix/news

To Top