Connect with us

POP!MIX

“Atomi” pocket palme od sada i na vinilu! Ekskluzivno ih potražite na koncertu u Tvornici kulture!

pop!mix/news

“Atomi” pocket palme od sada i na vinilu! Ekskluzivno ih potražite na koncertu u Tvornici kulture!

“Atomi” pocket palme od sada i na vinilu! Ekskluzivno ih potražite na koncertu u Tvornici kulture!

Omiljena synth-pop atrakcija pocket palma nastupit će u Tvornici kulture u subotu, 19. ožujka. Na koncertu će po prvi puta biti dostupno i dugoočekivno vinilno izdanje njihovog hvaljenog, za nagradu Porin nominiranog drugog studijskog albuma “Atomi”

“Grupa Pocket Palma točno je pogodila potrebe tržišta i ukus nezahtjevne publike te joj, na svu sreću, ipak uspjela „nametnuti” suvremeni synth pop zvuk inspiriran synth popom osamdesetih.”, Dubravko Jagatić (Nacional)

Još jedna uspješna redefinicija hrvatskog popa“, Zoran Stajčić (Ravno do dna)

Pocketi spajaju prošlost, sadašnjost i budućnost u jednom, jedinstvenom zvuku. Nakon debitantskog čistog synth-popa osamdesetih, na drugom studijskom albumu pokazali su veliku dozu zrelosti i otvorenosti za eksperimentiranje, kako u autorskom, tako i u produkcijskom smislu.”, Maja Trstenjak (Sound Report)

. “Zanima li vas atmosfera jesenje magle za ogrtač s početka priče, uključite ‘Pogled’. pocket palma su istinska atrakcija hrvatske glazbene scene, naš electro dijamant. Uostalom, stavite ih kontekst u kojemu The Weeknd lansira svjetski hit ‘Take My Breath’. Taj dark trenutak retro wavea tražena je roba i svjetli nadaleko. Nedostaju vam šljokice? Ugasite svjetla, stavite album ‘Atomi’ na slušalice i – posegnite za njima. Prostranstva su zajamčena.” Goran Komerički (Airplay radio chart)

Ploča “Atomi” na koncertu će biti dostupna po posebnoj promotivnoj cijeni od 150 kn, a od ponedjeljka 21. ožujka stiže u prodaju u Aquarius Music Shop, sve bolje glazbene trgovine i online na www.cedeterija.com po cijeni od 189 kn.

Pocket palmi na koncertu će se pridružiti Tam i Fantom, uzbudljivi akteri nove regionalne scene. Ulaznice su prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Online prodajno mjesto je CoreEvent, dok su fizičke ulaznice dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru.

Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

pocket palma – Mene nema

More in pop!mix/news

To Top