Connect with us

POP!MIX

Aquarius Records i Kaleido Music početak suradnje predstavljaju žestokim singlom “Statua” Rap Riberyja feat Khan & Delta

pop!mix/news

Aquarius Records i Kaleido Music početak suradnje predstavljaju žestokim singlom “Statua” Rap Riberyja feat Khan & Delta

Foto: PR

Aquarius Records i Kaleido Music početak suradnje predstavljaju žestokim singlom “Statua” Rap Riberyja feat Khan & Delta

Aquarius Records i Kaleido Music s ponosom predstavljaju početak suradnje! Uzbudljivo novo poglavlje započinje singlom “Statua” Rap Riberyja feat. Khan x Delta.

Kaleido Music je novonastala izdavačka kuća koja planira raditi s izvođačima koji stvaraju urbanu, modernu i svježu glazbu, a u sklopu suradnje na adresi diskografske kuće Aquarius Records u Petrovoj 138 otvoren je i Kaleido Studio. Studio je je zamišljen kao “Meka” za nove glazbene generacije i izvođače, a Kaleido će svakom izvođaču osigurati kompletnu organizaciju u glazbenom, distribucijskom i promocijskom smislu.

Cijeli mehanizam distribucije i promocije novih izvođača je dodatno osiguran suradnjom između Kaleido Music i Aquarius records u kojem Aquarius omogućuje lakšu i bolju distribuciju Kaleido izvođača te pruža tehnički i promocijsku podršku.

Uvijek sam želio imati ekstenziju naše diskografske kuće u ovakvom jednom prostoru koji smo stvorili zajedno s ekipom iz Kaleida. Jako smo sretni i entuzijastični prema suradnji koju smo dogovorili. Rijetko fini, pristojni, dragi, odgovorni, kreativni i poslovni mladi ljudi. Nadam se da ćemo međusobno puno naučiti jedni od drugih i i ostvariti uspješnu suradnju.“, izjavio je direktor diskografske kuće Aquarius Records Boris Horvat.

Kaleido music je osnovalo šest članova: Hrvoje Dominko, Darjan Delač, Anto Jozelić, Luka Karamarko, Filip Majdak  i Mirza Kurtović:

Veselimo se godini ispred nas, čeka nas puno posla, a pogotovo oko stvaranja nove glazbe. Fokus nam je osigurati i isporučiti kvalitetu. Smatramo da imamo dobar team koji će artistima omogućiti posebno iskustvo stvaranja kroz naš studio. Želimo se zajedno sa artistima odmaknuti od već svima poznatih hrvatskih formula za hrvatske hitove i ponuditi nešto novo!“, o suradnji su ispričali dečki z Kaleida.

Ovu suradnju u glazbenom smislu navljuje novi singl zagrebačkog repera Rap Riberyja “Statua” na kojem su mu se pridružili Khan i Delta:

“Pjesmom ‘Statua’ htio sam poručiti da bez obzira na to kolko imaš godina i kolko dugo si na sceni ako držiš do sebe i prilagođavaš se vremenu uvijek možeš biti fresh i radit glazbu koja će odgovarati i novoj generaciji slušatelja. Upravo zbog svega toga sam na featuring pozvao Khana mog kolegu s kojim se poznajem već petnaest godina, ali do ovog trenutka nikad nismo snimili zajedničku traku te je ovo bio pravi moment jer i on kao i ja prati trendove i vrijeme i sve smo jači i jači. Na refrenu je Delta koji je dio nove generacije artista i samo je pitanje vremena kada će i postati njihov predvodnik i vjerujte mi to će biti vrlo brzo.”, otkrio je Rap Ribery.


Foto by Karlos Kole (Kaleido Music)

Pjesmu “Statua” prati i upečatljiv videospot kojeg režijski potpisuje Ivan Johnieboi Radović:

“Koncept spota direktno se veže za glavne teme pjesme: iskustvo i sigurnost koje dolaze s dugovječnosti, u odnosu sa suvremenim i svježim pristupom u izražaju i stavu.

Vizualne intervencije, animacije i inserti inspirirani motivima iz teksta pjesme, predstavljaju upravo tu “iskusniju” stranu izvođača, dok sama primjena tih intervencija (uz trendovske montažne tehnike i narativnu strukturu koja koristi česte izmjene scena ovisne o izmjenama struktura stihova i dijelova pjesme) prenosi konstantnu želju ove trojice glazbenika za redefiniranjem, inovacijom i izokretanjem očekivanja.”, o viziji iza spota rekao je Ivan Johnieboi Radović.

Pjesma “Statua” dostupna je na svim streaming servisima.

More in pop!mix/news

To Top