Connect with us

POP!MIX

Ante Gelo i mlade pjevačke zvijezde otvaraju glazbeni program Plava Laguna Croatia Opena

pop!mix/news

Ante Gelo i mlade pjevačke zvijezde otvaraju glazbeni program Plava Laguna Croatia Opena

Ante Gelo i mlade pjevačke zvijezde otvaraju glazbeni program Plava Laguna Croatia Opena

Prava glazbena poslastica otvorit će bogat glazbeni program 31. izdanja ATP turnira Plava Laguna Croatia Open koji se u Umagu igra od 18. do 25. srpnja. Program koncerata na otvorenom pod nazivom Open Air Music počinje u subotu 17. srpnja kada će uzbudljivi teniski tjedan najaviti poznati gitarist Ante Gelo i mlade zvijezde hrvatske glazbene scene.

Ante je jedan od najistaknutijih hrvatskih gitarista koji je tijekom karijere nastupao diljem svijeta, a s velikanom Oliverom Dragojevićem svirao je u najvećim svjetskim dvoranama u Parizu, New Yorku, Londonu i Sydneyju. Njegovo 20-godišnje iskustvo na umaškoj pozornici upotpunit će glazbenici koje smo upoznali u emisijama The Voice i A strana. Alen Đuras, Iva Ajduković, Sabrina Heberi, Dino Petrić i Nela Đinđić izvest će svjetski poznate hitove u vlastitom aranžmanu i na najbolji način otvoriti program Open Air Music. Koncert počinje nakon kvalifikacijskih mečeva, a program završava u 2 sata poslije ponoći.

Uz Antu Gelu i mlade zvijezde, na turniru će zasvirati i Oldies RnB&Hip Hop MashUp (18. srpnja), Abba Tribute Band (19. srpnja), Febra (20. srpnja), Cubismo (21. srpnja), Neno Belan i Fiumensi (22. srpnja), Ana Rucner (23. srpnja), Detour (24. srpnja) i Disco&Funk Classics (25. srpnja).

Plava Laguna Croatia Open u 31. izdanju još jednom dovodi vrhunski ATP tenis u Hrvatsku. U Umagu će zaigrati brojna poznata imena među kojima su trojica bivših pobjednika Pablo Cuevas, Marco Cechinato i Dušan Lajović, nekadašnji Top 10 igrači Richard Gasquet i Lucas Pouille, regionalne zvijezde Aljaž Bedene i Filip Krajinović te mladi Španjolac Carlos Alcaraz.

Plava Laguna Croatia Open bit će otvoren za publiku koja će u ograničenom broju moći prisustvovati mečevima. U ATP zonu će tijekom turnira moći ući maksimalno 5000 ljudi, isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju posjetitelj može dobiti i testiranjem na testnom mjestu u ATP zoni, obzirom da će testiranje vršiti laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda. Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr

Sve informacije o turniru te mjerama pod kojima će se održati možete pronaći na www.croatiaopen.hr i na službenoj Facebook stranici turnira.

 

More in pop!mix/news

To Top