Connect with us

POP!MIX

André Rieu se vraća u Hrvatsku

pop!mix/news

André Rieu se vraća u Hrvatsku

Foto: PR

André Rieu se vraća u Hrvatsku

Četiri godine od izuzetno uspješnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u zagrebačku Arenu

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021. u 11:00 sati u sustavu Eventim.

André Rieu, nizozemski “Kralj valcera”, koji je klasičnu glazbu učinio dostupnom svima, sa svojim Johann Strauss orkestrom ponovno će nastupiti u Zagrebu, 25. studenog 2022., u sklopu svjetske turneje. Početkom prosinca Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra proslavili su povratak na pozornicu s 4 rasprodana koncerta u Lisabonu na kojima je bilo prisutno 48.000 posjetitelja. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

 

“Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu, 25. studenog 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i naravno fantastične glazbe. Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenom u Areni Zagreb. Ostanite zdravi i puno ljubavi iz Maastrichta!” – izjavio je Rieu.

André Rieu čvrsto vjeruje kako je klasična glazba stvorena da u njoj svi uživaju. Njegov novi album “Happy Together” (CD/DVD) je upravo izašao i dostupan je, a slavi život, radost i sreću. Na njegovim koncertima naći ćete publiku kako se smije, plače, pjeva i pleše. Rieuov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Prekrasni kostimi, brojni međunarodni solisti, romantična rasvjeta i puno humora čine koncerte Andréa Rieua savršenom zabavom za cijelu obitelj!

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021. u 11:00 sati u sustavu Eventim.

More in pop!mix/news

To Top