Connect with us

POP!MIX

Album u kojem će uživati vaši najmlađi!

pop!mix/news

Album u kojem će uživati vaši najmlađi!

Album u kojem će uživati vaši najmlađi!

Zabava za djecu je neizbježna s prvim dječjim albumom ‘Pjesme za djecu na hrvatskom jeziku slovenske izvođačice Alenke Kolman.

Alenka Kolman svestrana je i poznata pop izvođačica i autorica iz Slovenije koja je uz uspješnu glazbenu karijeru objavila već osam albuma za djecu. Njezine dječje pjesme pjevaju se u vrtićima i školama, ali i na njih se pleše u plesnim školama i pogotovo kod kuće.

Foto | Promo

Djeca posebno uživaju na Alenkinim nastupima na kojima se pleše i pjeva, a često im se svima pridruži i Dinosaur Dino iz pjesmice ‘Dinosaurov ples’. Dino je posebna zvijezda i djeca ga obožavaju! No Dino nije jedini koji se brine za dobru zabavu, Alenka je također pravi zabavljač. Dinamični i duhoviti nastupi koji djecu uvlače u aktivno sudjelovanje popračeni su odličnim pjesmicama koje djeca lako pamte i pjevaju brzo te također osvajaju njihova srca.

Alenkin album ‘Pjesme za djecu’ koji objavljuje Dallas Records sadrži prijevode odličnih Alenkinih pjesama na hrvatskom jeziku. Za prijevod se pobrinuo duhoviti i talentirani autor i izvođač Miki Solus koji je, kako sam kaže, uživao i odlično se zabavljao dok je prevodio te je čak i sam dopisivao dijelove teksta da što bolje zvuči na hrvatskom jeziku.

Naravno Alenka je sve odlično otpjevala i imamo spremnu Alenka dječju magiju na hrvatskom jeziku!

Foto | Promo

Sa prvim danima proljeća i naš ‘Snjegović’ će se pretvoriti u vodu pa poslušajte i druge pjesme i budite spremni na zabavu s pjesmama ‘Volim svoje tijelo’‘Sportaši’‘Dobri gusar Ante’‘Ples Pingvina’ i dr. Za većinu pjesama autor glazbe je sama Alenka, neke je pisala zajedno sa Mike Orešar, a nekoliko je i dobro poznatih tradicionalnih pjesama.

 

Veselimo se da će i naša djeca upoznati veselu Alenku i da će uživati i igrati se uz ove vesele pjesmice.

 

 

More in pop!mix/news

To Top