Connect with us

POP!MIX

Albina je osvojila nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine!

pop!mix/news

Albina je osvojila nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine!

autor: Mislav Žabarović

Albina je osvojila nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine!

Albina nastavlja nizati hvalevrijedna ostvarenja – na dodjeli nagrade Porin osvojila titulu Novog izvođača godine! Uz ovo veliko priznanje, za vrijeme programa je uživo izvela singl „Tick-Tock” s kojim je nastupila na ovogodišnjoj Euroviziji.

„Tick-Tock” se krajem svibnja našao na globalnoj Spotify Viral 50 ljestvici, koju trenutno prati više od 1,7 milijuna korisnika.  Pjesma je ušla i na Viral 50 ljestvice raznih zemalja, među kojima su su Island, Nizozemska, Belgija, Finska i Irska. Uz ova sjajna ostvarenja, Albina na Spotifyju trenutno ima više od 800 tisuća mjesečnih slušatelja, dok je „Tick-Tock” na ovom popularnom streaming servisu do danas preslušan više od tri milijuna puta (kombinacija engleske, hrvatske i dvojezične verzije).

Podsjećamo, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Euroviziji u prvoj je polufinalnoj večeri nastupila 18. svibnja. Njenoj izvedbi u roterdamskoj Ahoy Areni prethodili su i zamijećeni videoisječci s proba, koji su se istovremeno našli na 1. i 2.  mjestu YouTube trending liste u Hrvatskoj i do sad zajedno skupili više od milijun pregleda, dok je snimka nastupa u polufinalu do danas pogledana više od 3 milijuna puta.

„Tick-Tock”, čiji su autori Branimir MihaljevićMax Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić, neposredno je nakon Albinine pobjede na Dori osvojio hrvatske glazbene ljestvice te se i nakon više od tri mjeseca nalazi pri samom vrhu najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru.

More in pop!mix/news

To Top