Connect with us

POP!MIX

Hladno Pivo povodom 35 godina karijere nastupa u Rijeci!

pop!mix/news

Hladno Pivo povodom 35 godina karijere nastupa u Rijeci!

Foto: PR

Hladno Pivo povodom 35 godina karijere nastupa u Rijeci!

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo, ove godine slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, a turneja ih vodi i u Rijeku u Pogon kulture, u petak 8. travnja 2022.

 

Koncert povodom velike obljetnice podrazumijeva da će bend svirati najveće hitove iz svih faza karijere kao i okupljanje nekoliko generacija fanova Hladnog Piva, jednog od najvažnijih bendova kompletne regije.

Jurnjavu kroz 35 impresivnih godina Hladnog Piva obilježavaju neke od najvažnijih pjesmama s albuma poput kultnog debija “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”. To znači da će se na koncertima moći čuti “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Superman”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Mojoj majici”, ”Fotoaparat”, ”Ne volim te”, ”Vjeruj u mene”, ”Ljetni hit”, ”Na ovim prostorima”, ”Bačkizagre stuhpa šeja”ili ”Trening za umiranje”.

 

Bend koji je svoj prvi koncert odsvirao 1988. u Kumrovcu postao je  jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova koji to dokazuje karijerom od impresivnih 35 godina. Kroz svo to  vrijeme band iz Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i underground zvuk izvući iz klubova u dvorane i na stadione. Riječi koncert bit će prilika za okupiti fanove, one s početka priče, ali i novije, koji će uglas pjevati sve himne jednog od naših najvećih rock bendova.

 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn do 27. ožujka. Dan nakoncijena će se popeti na 100 kn dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 120 kn. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim, na njihovim fizičkim prodajnim mjestima i online na eventim.hr, kao i u sustavu Entrio, te fizičkim prodajnim mjestima i na entrio.hr.

 

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top