Connect with us

POP!MIX

Zvijezde Sea Star festivala očarane istarskom obalom

pop!mix/festival

Zvijezde Sea Star festivala očarane istarskom obalom

Najveće svjetske zvijezde današnjice ne mogu odoliti kombinaciji kristalno plavog mora, dugačkih pješčanih uvala, tradicionalnoj morskoj hrani i najluđim tulumima koji traju do samog jutra i složne su da je Umag idealna lokacija za start fenomenalnog i nezaboravnog ljeta.

Udarna imena svjetske scene koriste svaku priliku zabaviti se na ovoj vreloj lokaciji, a među njima je i koncertna synth pop senzacija, Hurts, miljenici ženskog dijela publike, koji već uveliko uživaju u čarima bajkovite lagune. Frontmen benda objavio je sliku na svom Instagram profilu, hvaleći divnu hrvatsku obalu i najavljujući večerašnji headline nastup u laguni Stella Maris.

Još jedni headlineri Sea Stara, ruski dvojac, Filatov & Karas, primjećeni su kako se šetaju i sunčaju na jednoj od tirkiznih, pješčanih plaža, u pratnji lijepe Ruskinje, koja im pjeva lokale. Vidno raspoloženi i u dobrom vibeu, slikali su se s fanovima i uživali u slobodnom danu nakon vatrenog nastupa prethodne večeri festivala. Tvorci ultimativnih radijskih hitova podjelili su sliku sa svojim fanovima, u ulozi spasioca na plaži, uspoređujući se s likom iz kultne serije “Baywatch”, legendarnim Mitchom Buchannonom.

 

Looking like @davidhasselhoff ?)) #filatovkaras #baywatch @seastarfestival

A post shared by Filatov & Karas (@filatovkaras) on

Najbolji svjetski DJ duo prema izboru prestižne DJ Mag Top 100 liste, Dimitri Vegas & Like Mike, uvijek putuju u velikom društvu, a ovog puta posrijedi je porodično putovanje, jer su poveli i svoje roditelje, koji će večeras ponosno pratiti nastup svojih sinova. Podršku Dimitri Vegasu pružit će i njegova supruga, tajanstvena umjetnica pod umjetničkim imenom, DJ MATTN, koja će nastupiti u jutarnjim satovima poslije energičnog seta ovog svjetski priznatog i nagrađivanog dua. Sigurni smo da će Vegas ostati pleasti sa svojom ljepšom polovinom do bajkovitog izlaska sunca na umaškoj rivijeri.

Sea Star festival je u svom punom zamahu, a večeras nas očekuje najveća ludnica i koncerti za pamćenje. Megazvijezde zatrešće pozornice u umaškom Stella Marisu svojim vanvremenskim himnama, a program će trajati do samih jutarnjih satova nakon čega slijedi službeni Closing party kojim će završiti Sea Star.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/festival

To Top