Connect with us

POP!MIX

Željko Bebek oduševio Zadrane spektakularnim koncertom na Višnjiku

pop!mix/izvještaji

Željko Bebek oduševio Zadrane spektakularnim koncertom na Višnjiku

foto: Marija Kožul

Željko Bebek oduševio Zadrane spektakularnim koncertom na Višnjiku

Turneja Željka Bebeka pod istoimenim nazivom aktualnog albuma ‘Ono nešto naše’ započela je na Dan žena u zagrebačkoj Ciboni, a nakon zagrebačkog, osječkog, splitskog, beogradskog i ljubljanskog koncerta, na red je došao i veliki koncert u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića!

Puna tri sata Željko Bebek zabavljao je zadarsku publiku uz podršku svog sjajnog benda u proširenom sastavu s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima, a sve pod budnim okom producenta Branimira Mihaljevića.

Još jedan koncert u sklopu turneje otvorio je i zatvorio pjesmom ‘Ono nešto naše‘, a kroz tri sata glazbenog spektakla imali smo prilike čuti brojne hitove koji su obilježili njegovu karijeru – ‘Ako možeš, zaboravi’, ‘Ipak poželim neko pismo’, ‘Oprosti mi što te volim’,’Tijana’,’Tako ti je mala moja’ , ali i brojne hitove s novog albuma – ‘Gdje sam bio’, ‘Prvak svijeta‘, ‘Gospodari noći’, ‘Tajno’, ‘Ja po kafanama’, a najemotivniji dio koncerta zasigurno je bio kada je Bebek otpjevao baladu ‘Ako voliš ovu ženu‘ i posvetio je preminulom Oliveru Dragojeviću. Od gostiju mu se na pozornici već tradicionalno pridružila Franka Batelić u pjesmi ‘Jabuke i vino’ koju je po prvi put uživo otpjevao na zagrebačkom koncertu, a zatim i u ostalim gradovima u sklopu ove turneje!

Intiman dio koncerta ‘Očevi i sinovi’ posebno je oduševio Zadrane. Bebeku i producentu Branimiru Mihaljeviću na maloj su se pozornici u jednom trenutnku na gitari pridružili Bebekov sin Zvonimir te Marko i Matej Mihaljević na gitari i violini i publiku oduševili izvedbom velikih balada ‘Selma, ‘Ima neka tajna veza’, ‘Ljubav ko iz pjesme’, a kasnije i dijeljenjem ruža pripadnicama ljepšeg spola! Turneja ‘Ono nešto naše’ nastavlja se u Rijeci s novim datumom koji će uskoro biti objavljen.

More in pop!mix/izvještaji

To Top