Connect with us

POP!MIX

Dino Merlin opet obara rekorde, koncert u Zadru – rasprodan

pop!mix/najave

Dino Merlin opet obara rekorde, koncert u Zadru – rasprodan

Dino Merlin opet obara rekorde, koncert u Zadru – rasprodan

Sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin i ovoga će proljeća, na radost svojih brojnih obožavatelja, zapjevati u arenama po Hrvatskoj. Prva na redu, Arena u Zadru, 10. veljače 2018. već je rasprodana, a upravo će ovaj koncert biti poseban spektakl. Naime, to je prvi koncert u Zadru u njegovoj karijeri, a reakcije publike već uoči samog koncerta doista su fantastične jer su obožavatelji doslovno užarili društvene mreže žarko iščekujući Merlinov dolazak.

“Moja publika i ja pričamo istim jezikom, iste note nam prelaze preko usana. Uspijevamo se savršeno sinhronizirati tako da u tim trenucima povijest, fizika, kemija i geografija postaju samo suvišne grane znanosti”, poručuje slavni glazbenik.

Njegova popularnost u Hrvatskoj već godinama ne jenjava, a nakon što je u zadnje dvije godine nakrcao Arene u Splitu, Zagrebu i Puli, privukao najveći broj posjetitelja na ovogodišnji doček Nove godine na Stradunu u Dubrovniku te publici priuštio nezaboravne večeri prepune emocija, narednih će mjeseci posjetiti i ostale dijelove Hrvatske. Nakon zadarskog koncerta za koji ovih dana završava posljednje pripreme sa svojim brojnim suradnicima, veseli se odlasku u varaždinsku Arenu gdje će nastupiti 3. ožujka i opet pripremiti nešto novo, neviđeno, kako sam voli reći, nadograditi samoga sebe.

“Ne želim živjeti od stare slave jer se od nje često zna i umrijeti od gladi. Treba svaki dan gledati kako biti bolji i kako u svijetu stvoriti više vrijednosti, a ne reciklirati stare. Sa zadnjim albumom ‘Hotel Nacional’ po kojemu smo nazvali i aktualnu turneju iznimno sam zadovoljan, ali već gledam kako ću na slijedećem projektu uspjeti nadmašiti i ovo sve što sam radio protekle četiri godine”, zaključuje veliki kantautor.

Video s koncerta u Dubrovniku možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=qA0p1J3i8kI

Sve informacije o Dini Merlinu i nadolazećim koncertima potražite na: www.dinomerlin.com

Fotografije: Željko Vidinović

More in pop!mix/najave

To Top