Connect with us

POP!MIX

Maksim Mrvica u sklopu turneje “New Silk Road” na “Snu sustipanske noći”

pop!mix/najave

Maksim Mrvica u sklopu turneje “New Silk Road” na “Snu sustipanske noći”

Maksim Mrvica u sklopu turneje “New Silk Road” na “Snu sustipanske noći”

Nakon što 12. srpnja Neno Belan uz pratnju Mediteran Orchestra otvori sedmi ‘San sustipanske noći’, na jednu od naljepših otvorenih pozornica na ovim prostorima, večer poslije stiže najpopularnijih hrvatski glazbenik na svijetu – Maksim Mrvica!

Ovaj koncert dio je velike turneje u sklopu koje ovaj klavirski virtuoz predstavlja novi album ‘New Silk Road’, a na Sustipan dovodi kompletan bend s kojim dijeli velike svjetske pozornice kao što su Sydney Opera House, Seoul Arts Center ili pekinški Great Hall of the People, a u lipnju će otvoriti i ‘Rock&Stars’ festival u starom kamenolomu u Rimu.

– Domaća publika je svakako posebna, a meni je uvijek doživljaj i izazov svirati kod kuće jer sam u većini hrvatskih gradova često nastupao, a nastojim da svaki put unesem nešto novo, drugačije i posebno – kazao je u najavi nastupa slavni pijanist.

Splićani i njihovi gosti na ‘Snu sustipanske noći’ imat će priliku uživati u najpoznatijim crossover obradama koje su proslavile Mrvicu, ali i premijernim live izvedbama singlova s novog albuma. To su teme iz baleta ‘Nutcracker’, ‘Gnossienne’ od Satiea, ‘All Of Me’ John Legenda, hit Coldplaya ‘Clocks’, te nove skladbe koje je za Maksima napisao Tonči Huljić.

Osigurajte na vrijeme ulaznice za ovogodišnju glazbenu čaroliju na Sustipanu, koje u prodaju kreću od subote 19.05. i to po cijeni od:

12.07. Neno Belan – 110 kuna do 01.07. (nakon toga 130 kuna)
13.07. Maksim Mrvica – 190 kuna do 01.07. (nakon toga 220 kuna)

Ilustrirane ulaznice će biti dostupne u restoranu Corto Maltese u Splitu dok ostale ulaznice možete nabaviti u sustavima Adriaticket i Croatiatickets.

Online ulaznice i sve informacije moći ćete dobiti na službenim facebook stranicama manifestacje facebook.com/SanSustipanskeNoci.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/najave

To Top