Connect with us

POP!MIX

Sve je spremno za 65. Zagrebački festival

pop!mix/festival

Sve je spremno za 65. Zagrebački festival

Voditeljski par Jelena Glišić i Ivan Vukušić

Sve je spremno za 65. Zagrebački festival

Sve je spremno za 65. Zagrebački festival koji se ovog petka, 26. siječnja, s početkom u 20 sati, održava u dvorani Kornati City Plaze Zagreb.

Uz orkestar pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, očekuju nas izvedbe uživo dvadeset aktualnih radijskih hitova i nezaboravna glazbena večer koju će, s pozornice i backstagea, voditi voditeljski par Jelena Glišić i Ivan Vukušić.

„Jako sam uzbuđena zbog nadolazećeg festivala, prisutna je i pozitivna trema. Drago mi je što će mi kolega biti Ivan Vukušić, zajedno smo imali priliku sudjelovati u showu “Ja to mogu”, tako da će ovo biti ugodan nastavak suradnje. Uz dobru glazbu, zabava je zagarantirana!“ izjavila je Jelena, dok njen kolega Ivan također ne krije svoje veselje angažmanom: „Jelena i ja se znamo otprije pa ne sumnjam da ćemo veselo funkcionirati na 65. izdanju festivala na kojem nastupaju mnoge mlade snage, što mi je pak posebno drago. Jedva čekam!“.

Program proslave 65. rođendana ovog „vječno mladog“ festivala započinje već u četvrtak, u 12 sati u Novoj ploči, u zagrebačkoj Bogovićevoj 5, gdje će biti predstavljen album s pjesmama ovogodišnjeg festivala. Na promociji će, uz umjetničkog direktora 65. Zagrebačkog festivala, Nenu Belana, sudjelovati i brojni glazbenici, zvijezde festivala. Uz fizičko izdanje, kompilacija je dostupna i na Deezeru te ostalim digitalnim servisima.

Istu večer, u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu, održat će se koncert „Tamo gdje sam počeo“ Drage Diklića, legende Zagrebačkog festivala koja ove godine obilježava 65 godina na sceni.

Uz televizijsku snimku na HTV2, svoje nove pjesme na 65. Zagrebačkom festivalu predstavit će 20 izvođača koje je uredništvo festivala odabralo među više od 300 pristiglih prijava na ovogodišnji natječaj. To su, abecednim redom, Adastra, Ana Opačak, Antonela Doko, Bang Bang, Bruno Krajcar, Eni Jurišić, Fluentes, Gelato sisters, Ivo Perkušić, Lea Mijatović, Marin Jurić Čivro, Mario Huljev, Marko Tolja, Matija Borščak, Nikolina Tomljanović, NoA, Sandro Bastiančić & Nina Romić, Stela, Tonka i Vanna.

Ne propustite 65. Zagrebački festival u petak, 26. siječnja, u 20 sati, a više informacija saznajte na službenim web stranicama Zagrebačkog festivala.

More in pop!mix/festival

To Top