Connect with us

POP!MIX

Toni kaže “Ti” – Novi singl mladog glazbenika

Toni kaže “Ti” – Novi singl mladog glazbenika

Mladi pjevač i autor Toni Pavić objavio je svoj četvrti singl i spot pod nazivom “Ti”.

„Ti sam napisao za tri minute, u jednom dahu i spot je snimljen baš na mjestu gdje sam je zamislio. Pjesma je vesela, ritmična i pozitivna i može se zaplesati uz nju pa se nadam da će je publika prihvatiti. Mislim da će donijeti malo vedrine u nadolazeće jesenske dane“, otkrio je Toni.

(Foto: Ivana Drinjak)

Toni je stihove, glazbu i aranžman za ovu vedru i pozitivnu pop-rock ljubavnu pjesmu napisao u ljeto 2016., a producirao ju je Petar Makar.

Spot je sniman u centru grada Livna u produkciji studija Foto Marin, a scenarij i režiju potpisuje Marin Mamuza s kojim Toni surađuje od početka samostalne karijere. Uz Tonija se kao glavna ženska uloga pojavljuje mlada Marija Periša.

(Foto: Ivana Drinjak)

Ovog mladog glazbenika šira javnost je pobliže upoznala nakon sjajnog nastupa na dočeku izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u Livnu.

Toni Pavić svoj je glazbeni put započeo kao pjevač, klavijaturist i autor u bendu Razlika, a samostalnu karijeru započinje krajem 2015. kada objavljuje svoj prvi singl “Noćas more miriše na tebe” za koju je napisao glazbu i tekst. U travnju ove godine objavio je treći singl “Srce se ne zna braniti”, a u pripremi je i njegov album prvijenac na kojem je autor gotovo svih pjesama.

More in pop!mix/video

To Top