Connect with us

POP!MIX

Megahit „Perfect“ Eda Sheerana savršen i u izvedbi 2CELLOS

pop!mix/news

Megahit „Perfect“ Eda Sheerana savršen i u izvedbi 2CELLOS

2CELLOS su danas objavili još jedan spot, ali ne za pjesmu s albuma „Score“, već za skroz novu koja će tek biti objavljena na novom albumu.

Ovoga puta su odabrali „Perfect“ Eda Sheerana:

„Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli „Perfect“ i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa – savršeno. Nadamo se da se Ed slaže.“, poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

Pjesmu prije objave  nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi.

Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija.

Inače spot 2CELLOS „Game of Thrones“, u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.

Pripremite se za 2CELLOS koncerte uz aktualni album „Score“.

2CELLOS koncerti:
16. ožujka – Split
23. ožujka – Zagreb

More in pop!mix/news

To Top