Connect with us

POP!MIX

Hauser, Rag‘n’Bone Man i Alle Farben & Fools Garden – novosti s glazbene scene

pop!mix/video

Hauser, Rag‘n’Bone Man i Alle Farben & Fools Garden – novosti s glazbene scene

Hauser, Rag‘n’Bone Man i Alle Farben & Fools Garden – novosti s glazbene scene

Donosimo vam tri sjajna spota prošlog tjedna:

  1. HAUSER – FOR THE LOVE OF A PRINCESS (BRAVEHEART)

HAUSER je objavio novi spot i to za skladbu “For The Love Of A Princess”. U originalu ju je skladao James Horner za film „Hrabro Srce“ koji je 1996. nagrađen Oscarima, među ostalime i za najbolji film. Hauser je još jednom odabrao predivan krajolik u kojem je sam s violončelom. Istaknuo je kako iznimno cijeni skladateljev rad:

„Oduvijek sam volio svirati ovu predivnu pjesmu na violončelu. Nadam se da ćete uživati slušajući je jednako onoliko koliko sam ja uživao svirajući je.“

2.   RAG’N’BONE MAN – ALL YOU EVER WANTED

Rag‘n’Bone Man tri godine nakon objave albuma „Human“, najavljuje novi album za srce i dušu –  ‘Life By Misadventure’, nevjerojatnu kolekciju emotivnih pjesama.

Stigao je spot za prvi singl ‘All You Ever Wanted’: „Bio sam tužan promatrajući Brighton i London gdje sam odrastao…prisjetio sam se svih cool mjesta kojih više nema.“, kaže Rory Graham, aka Rag‘n’Bone Man.

Album je sniman kao album uživo pa je jedna pjesma čak snimljena u Rag‘n’Bone Man’-ovoj garaži.

Na novom albumu tako će se pronaći 14 pjesama, a neke od njih su: ‘Breath In Me’, ‘Fall In Love Again’, ‘Party’s Over’.

3.  ALLE FARBEN & FOOLS GARDEN – LEMON TREE

Jedan od najvećih hitova objavljen u posljednjih 25 godina, „Lemon Tree“ Fools Gardena, dobio je novo ruho i novi zvuk u kojem možemo uživati.

Naime Alle Farben, DJ iz Berlina, obradio je u suradnji s bandom klasik iz 1995. te dao pjesmi svoj mladenački zvuk kako bi je mogao izvoditi na nastupima.

„Premda nisam išao na fakultet, bio sam na puno studentskih tuluma i ta je pjesma svirala na svakom od njih. Oduvijek sam volio ovu pjesmu, ali nisam je mogao izvoditi uživo. To nije house pjesma, a za rock set je bila prespora. Stoga sam morao napraviti svoju verziju!“, objašnjava Alle Farben, napominjući kako mnogi emotivno reagiraju na ovu pjesmu, uključujući i njega.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/video

To Top