Connect with us

POP!MIX

Cure Iz CEntra predstavile spot za pjesmu “O moj dragi jedini”

pop!mix/news

Cure Iz CEntra predstavile spot za pjesmu “O moj dragi jedini”

Cure Iz CEntra predstavljaju spot za pjesmu O moj dragi jedini koja se nalazi na njihovom albumu Život je jedan objavljenom u izdanju Croatia Recordsa 2018. godine.

Trenutna situacija u kojoj se danas našla većina glazbenika probudila je u CICAma ideju i kreativnost za „oživljavanje” pjesama s postojećeg albuma. S obzirom na mjere distance, nemogućnost okupljanja i snimanja uobičajenog spota, kadrove su snimile same svojim mobitelima, a za video pordukciju zaslužan je Mario Šulina (Produkcija Nova).

Simpatična, vrckava pjesma kojoj je dodana country blues nota nastala je u kombinaciji koprivničkog kantautora Ive Kovača Kaja i mladog, perpektivnog skladatelja Jurice Hrenića, također Koprivničanina

Pjesma je izvedena na Festivalu kajkavske glazbe Kre Mure i Drove (Prelog) 2014. godine. Uspoređujući je s današnjom zabavnom glazbom, krasi ju netipična forma i stilski odmak od ostalih pjesama s postojećeg albuma. Cure Iz CEntra smatraju je pravim osvježenjem te se nadaju da će doprijeti do srca njihovih slušatelja i pratitelja.

More in pop!mix/news

To Top