Connect with us

POP!MIX

Ben Howard objavio novi singl i video “What A Day”

pop!mix/video

Ben Howard objavio novi singl i video “What A Day”

(Ben Howard, promotivna fotografija; autor: Roddy Bow)

Ben Howard objavio novi singl i video “What A Day”

Britanski glazbenik Ben Howard, ujedno i jedno od omiljenih inozemnih kantautorskih imena domaće publike, potvrdio je objavu novog studijskog materijala! Krajem ožujka stiže nam njegov novi studijski album, koji službeno najavljuje novom pjesmom i videospotom “What A Day”

Najavljeni album nosi naziv “Collections From The Whiteout” i bit će objavljen 26. ožujka.

Ovo će biti četvrto po redu studijsko izdanje nagrađivanog glazbenika, a za njegovu inspiraciju zaslužno je Benovo putovanje u Portugal, 2019. godine. Kako i sam otkriva, bio je u autu, slušao People Collective te je bio toliko oduševljen njihovom glazbom da je odlučio kontaktirati Aarona i ostvariti suradnju.

Brzo me fasciniralo Benovo kreativno stanje“, osvrće se Aaron Dessner  na suradnju i zaključuje: “Trenutno stvara izvanrednu glazbu i usuđujem se reći, piše neke od najboljih pjesama u svojoj karijeri“.

Album je sniman na nekoliko lokacija – u New Yorku, Parizu te Benovom rodnom Devonu, a završen je kroz 2020. godinu “na daljinu”. Novo izdanje donosi 14 novih autorskih pjesama, a nasljeđuje album “Noonday Dream” iz 2018., koji je dosegnuo Top 5 najprodavanijih izdanja u Velikoj Britaniji.

Kao najavni singl s albuma predstavljena je pjesma “What A Day“, s pratećim videospotom kojeg možete pogledati u nastavku.

More in pop!mix/video

To Top