Connect with us

POP!MIX

Željko Krušlin u novoj pjesmi se pita “Gdje je meni pamet bila”

pop!mix/news

Željko Krušlin u novoj pjesmi se pita “Gdje je meni pamet bila”

(Foto: promo)

Željko Krušlin u novoj pjesmi se pita “Gdje je meni pamet bila”

Željko Krušlin uz pratnju svojih vjernih saveznika – grupe Latino, desetljećima oduševljava emotivnim i iskrenim pjesmama. Njegove balade, ali i lepršave plesne skladbe, neizostavan su dio fonoteka radijskih i televizijskih kuća, kao i svih dobrih fešta.

Nakon što je publiku razveselio posljednjom skladbom ‘Godinu za godinom‘, Željka Krušlina i Latino  predstavljaju još jednu pjesmu, a pitaju se: ‘Gdje je meni pamet bila‘:

Kao i mnogo puta dosada, pjesma je proizašla iz Željkove kreativne radionice, dok su aranžman i produkcija, djelo njegovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tomislava Modrića.

‘Konačno jedna vesela pjesma na hrvatskoj glazbenoj sceni, a Bogu sam zahvalan što ju je šapnuo meni. Bez obzira na situaciju koja vlada u mom okruženju, htio sam ljudima dati razlog da se opuste i radosno pjevaju. Gdje god sam je izvodio do sada, da li sam s gitarom, ili s bendom, naišla je na pozitivne reakcije. Nadam se da ćemo ju još dugo pjevati zajedno. Priznajte, nema onog tko ne pomisli ponekad baš to, “Gdje je meni pamet bila”.’ –  poručio je ovom prigodom Željko.

More in pop!mix/news

To Top