Connect with us

POP!MIX

Željko Bebek zaplovio Dunavom

pop!mix/news

Željko Bebek zaplovio Dunavom

Stih “Da me bar zavoliš, koliko me ne voliš” iz najnovije pjesme “Dunavom” legendarnog Željka Bebeka ući će vam odmah u uho.

Iza ove prekrasne balade stoji autorski dvojac Branimir Mihaljević i Neno Ninčević koji su napisali neke od Bebekovih najljepših pjesama uključujući veliki hit “Ako voliš ovu ženu”, jedinom duetu Bebeka i Olivera DragojevićaVideo spot u režiji Sandre Mihaljević sniman na prekrasnim lokacijama parka prirode Kopački rit, te na Dunavu kod Aljmaša, gotovo filmskim prikazom opisuje dan jednog alasa.

“Ovo mi je bilo jedno od najljepših snimanja u životu. Nakon što smo završili sa snimanjem još sam danima bio pod dojmom prekrasne plovidbe po Dunavu”, rekao je Željko.

Nova pjesma dolazi u pravo vrijeme jer Bebeka uskoro očekuju veliki koncerti, 23. i 24. studenog u Lisinskom, a 12. prosinca u Spaladium Areni u Splitu. Rekordno rasprodana prva večer u Lisinskom dokaz je da Bebek i dalje uživa veliku popularnost među svojom publikom, a njegovi koncerti poseban su doživljaj.

“Neću ništa posebno najavljivati, a publici ostavljam svoje koncerte kao nešto lijepo, novo i emotivno i prvog i drugog dana. Posebno me veseli što je sa mnom na pozornici moj sin Zvonimir sad kao stalni član benda. Prije skoro pet godina gledao je nastup sa Simfonijskim orkestrom iz publike, a od tamo će sada prijeći na pozornicu, što je velika radost jer ga vole i apsolutno svi koji ga čuju i vide”, kaže Bebek.

 

More in pop!mix/news

To Top