Connect with us

POP!MIX

Željko Bebek u novom pohodu na vrhove top lista – objavljen spot “Gospodari noći”

pop!mix/news

Željko Bebek u novom pohodu na vrhove top lista – objavljen spot “Gospodari noći”

“Gospodari noći” novi je singl i spot Željka Bebeka napravljen u suradnji s tamburaškim sastavom Gospodari noći s kojim Bebek ponovno kreće u osvajanje domaćeg etera. Nakon što je njegov duet s Oliverom “Ako voliš ovu ženu” poharao top liste radio postaja te se i dalje nalazi među prvih pet najemitiranijih domaćih singlova, Bebek je odlučio predstaviti još jednu emotivnu pjesmu autorskog dream teama Nenada Ninčevića (tekst) i Branimira Mihaljevića (glazba i aranžman). Pjesmu u kojoj je ponovo došao do izražaja Bebekov legendarni glas i emocija kojom će taknuti u dušu sve slušatelje, prati i atraktivan spot sve traženijeg redateljskog dvojca Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Sandra i Igor redatelji su i spota “Ako voliš ovu ženu” koji je u emisiji “Music pub” urednika i voditelja Zlatka Turkalja nedavno proglašen najboljim video spotom 2017. godine.

I dok je prošla godina protekla u regionalnom predstavljanju albuma “Ono nešto naše” objavljenog na CD-u i LP-u, ova godina proći će u njegovoj koncertnoj promociji. Bebek će turneju, nazvanu po aktualnom albumu, započeti u Zagrebu, na sam Dan žena, u četvrtak, 8. ožujka u Ciboni. Potom slijede koncerti u Osijeku, u petak, 16. ožujka te u Splitu u subotu, 24. ožujka na Gripama. Subota, 21. travnja rezervirana je za Sava centra u Beogradu. Nema sumnje, Bebeka očekuje još jedna uzbudljiva godina u kojoj će sa svojom publikom podijeliti sve hitove koji su obilježili njegovu preko 40 godina dugu glazbenu karijeru. Na repertoaru će se naći pjesme grupe Bijelo Dugme s kojim je Bebek snimio osam albuma, hitovi iz Bebekove solo karijere te najnoviji s najboljeg albuma zabavne glazbe u 2017. godini “Ono nešto naše”.

Ulaznice za Zagreb, Osijek i Split se do 31.1. prodaju po pretprodajnim cijenama, a od 1. veljače do koncerta po redovnim cijenama.

Za više informacija o koncertima pratite Facebook događaje na:

ZAGREB: https://www.facebook.com/events/134467863990302/
OSIJEK: https://www.facebook.com/events/152547938827481/
SPLIT: https://www.facebook.com/events/522306118120153/
BEOGRAD: https://www.facebook.com/events/165368077527972/

More in pop!mix/news

To Top