Connect with us

POP!MIX

“Žedan tvoje ljubavi” mladog glazbenika Marka Vukesa napreduje na top listi HR TOP 40

pop!mix/scena

“Žedan tvoje ljubavi” mladog glazbenika Marka Vukesa napreduje na top listi HR TOP 40

Najveći skok na  službenoj top listi  HR TOP 40,  ovaj tjedan ostvario je Marko Vukes sa svojim novim singlom, emotivnom i radiofoničnom pjesmom  „Žedan tvoje ljubavi“ koja sve više osvaja radijski eter i srca slušatelja.  Nakon što je nakon samo deset dana od objavljivanja po prvi put ušla na  HR TOP 40  i zauzela  37. mjesto, pjesma „Žedan tvoje ljubavi“ je sada skočila  na odlično  24. mjesto sa tendencijom daljnjeg rasta i ulaska među prvih dvadeset najemitira-nijih pjesama domaće glazbe.

„Izuzetno sam sretan i radostan dosadašnjim uspjehom mog novog singla „Žedan tvoje ljubavi“ u radijskom eteru i drago mi je da su je slušatelji tako brzo prepoznali i zavoljeli.  Naravno, posebno se zahvaljujem svim urednicima radio postaja na svesrdnoj podršci i emitiranju moje pjesme, to mi stvarno puno znači jer je to jedini način da pjesma dopre do slušatelja, da oni osjete njenu iskrenost i emociju, te da je zavole i ono što je najvažnije, da pjesma zaživi. Nadam se da će pjesma i dalje nastaviti sa uzlaznim trendom na top listi, jer će to biti potvrda da se sav trud koji smo ja i moj tim uložili u njeno stvaranje i promociju isplati i da pjesma osvaja srca slušatelja, što mi je na kraju i najvažnije“  rekao je Marko Vukes.

Marko Vukes 31.12.2017. godine ima veliki samostalni koncert u Mariji Bistrici, koji će se održati na glavnom trgu  Pape Ivana Pavla II  i koji će ujedno biti i tzv. „Doček u podne“,  te ovom prilikom poziva sve svoje fanove kao i sve ostale koji su u mogućnosti, da mu se tom prilikom priduže i zabave uz njega i njegov prateći band „Share love with others“.

”Doček u podne” u Mariji Bistrici je godinama postalo mjesto prave zabave i sjajno zagrijavanje pred veliko slavlje u ponoć.  Probe za tu priliku su već uveliko počele i zbog toga smo jako  radosni, jer smo ja i moj prateći bend “Share love with others” izborom repertoara za ovaj koncert ciljano priredili pravu feštu za  Bistričane i sve drage ljude koji tamo dođu!  Vidimo se

  1. prosinca u Mariji Bistrici u 12h! Dođite u što većem broju!” – rekao je Marko.

http://www.top-lista.hr/www/
http://www.top-lista.hr/www/hrtop40-48-tjedan-2017-20-11-2017-26-11-2017/

More in pop!mix/scena

To Top