Connect with us

POP!MIX

Zdravko Bajan: “A mogao sam biti s druge strane svijeta”

pop!mix/news

Zdravko Bajan: “A mogao sam biti s druge strane svijeta”

( Foto: Robert Matić )

Zdravko Bajan: “A mogao sam biti s druge strane svijeta”

Samozatajni splitski glazbenik Zdravko Bajan, poznat u glazbenim krugovima kao autor hitova „Sunčan dan“ i „Ludo zaljubljen“ predstavlja novu pjesmu pod etiketom Dallas Recordsa. Nakon već zavidnog broja singlova čiji tekst i glazbu sam potpisuje, ovaj singl je nastao u suradnji sa Sašom Kesićem i Dinkom Fazinićem, te uz kap glazbene emocije i prepoznatljivog stila i zvuka splitskog kanautora:

„Singl, pod nazivom „A mogao sam biti s druge strane svijeta“, je obrada i dopunjena verzija Saše Kesića. Glavna namjera bila je dodati pjesmi malo više pop elemenata te dopuniti gitarističke dionice. Pjesmu bi mogli staviti u kategoriju pjesama sa ljubavnom tematikom i svemu onom s čime je ljubav povezana”, rekao je o pjesmi Bajan.

Ovo je pjesma u kojoj će slušatelji zasigurno uživati – tečna i pitka melodija uokvirena tekstom koji nam vraća uspomene na neke neprežaljene ljubavi.

Glazbu i aranžman potpisuju Saša Kesić i Zdravko Bajan, a tekst Dinko Fazinić i Zdravko Bajan. Pjesma je snimljena u Studiu B i Kesić studiu.

More in pop!mix/news

To Top