Connect with us

POP!MIX

Zbog velikog interesa za Valentinovo u ZKM-u uz “Akustičnu pusu” Zorana Predina dodan još jedan koncert

pop!mix/najave

Zbog velikog interesa za Valentinovo u ZKM-u uz “Akustičnu pusu” Zorana Predina dodan još jedan koncert

“Zbog velikog interesa organizator koncerta ‘Valentinovo u ZKM-u uz “Akustičnu pusu” ‘, odlučio je dodati još jedan termin, utorak 13.2! To je najljepše moguće priznanje i podrška našim koncertima. Pripremamo dva sata akustične glazbe, na inovativan način. Jedva čekamo. Dobrodošli!”

Vaši Zoran Predin i Lačni Franz

Nakon 18 godina obilježavanja Valentinova u Sloveniji, karizmatični kantautor Zoran Predin po prvi će put Valentinovo proslaviti u Zagrebu na ekskluzivnom dvostrukom koncertu u Zagrebačkom kazalištu mladih, u utorak 13. veljače i srijedu 14. veljače, od 21 sat. Broj ulaznica za ove ekskluzivne koncerte je ograničen na brojku od 250 po večeri, a po svemu sudeći, impresivna karijera slovenskog kantautora ne prestaje izazivati nevjerojatan interes publike.

Program će obuhvatiti poznate Predinove hitove iz različitih razdoblja njegove bogate karijere, a sam koncert pod naslovom „Akustična pusa“ predstavit će i nove pjesme sa istoimenog albuma, nedavno objavljenog u nakladi Croatia Recordsa.

Cijena ulaznica iznosi 150 kuna, a uz prvih 100 ulaznica za koncert 14.02. i 50 ulaznica za 13.02, organizator poklanja CD Zorana Predina, “Kosa boje srebra”, koji će posjetitelji moći preuzeti u ZKM-u prije samog koncerta uz predočenje ulaznice.

Ulaznice potražite na https://www.entrio.hr/.

More in pop!mix/najave

To Top