Connect with us

POP!MIX

“Zaustavi vrijeme” i poslušaj Laurin novi plesni singl

pop!mix/news

“Zaustavi vrijeme” i poslušaj Laurin novi plesni singl

Lauru ste već upoznali kroz ljubavnu baladu “Ljubav usput”, a sljedećim singlom“Zaustavi vrijeme” nam otkriva svoju zaigranu stranu i uvodi nas u ljeto bržim ritmom koji poziva na ples.

”Pjesma je vedra, vesela i optimistična. Govori o ljubavi koja ima svoje uspone i padove, kao što to uvijek bude u životu. Govori o otkrivanju jedne nove dimenzije kada shvatiš da si nekoga odabrao cijelim svojim bićem i da je zbog toga sve u životu lakše. Ova pjesma me svaki puta razveseli, podsjeti na slatke početke u vezi, na to da je predivno kada upoznaš nekoga s kim želiš ostati cijeli život. Ja vjerujem, gotovo suprotno od većine, da je čovjek jedino svoj, onda kada je zaljubljen! Zaljubljen i živ!”, zadovoljno je komentirala Laura.

Autori glazbe i teksta su Davor Vragović i sama Laura, za aranžman i miks je zaslužan Olja Dešić dok je mastering radio Zoran Švirig. Spot za pjesmu snimljen je početkom srpnja ove godine u Zadru, u predivnom hotelu Almayer Art & Heritage Hotel.

“I ovoga puta, na setu sam željela dobru i obiteljsku atmosferu pa je za realizaciju istog opet bio zadužen gospodin Josip Ninković iz Ninac video produkcije, dok je sa mnom glumio divni Matej Filipović. Naravno, na setu je bilo prije svega puno smijeha… Moja dugogodišnja prijateljica Nataša Zoraja iz Ivy’s Hair Studija potegnula je čak do Zadra s bebicom, kako bi se brinula o mojoj frizuri. Marija Božić, moja prijateljica i fotografkinja, je napravila stotine fotografije koje uvijek onda pažljivo biramo i pripremamo kao najavu spota. Vrijeme nas je baš poslužilo, jer jedino taj dan u tjednu nije padala kiša. Tako da, Zadar nas je nagradio što sam njega odabrala za snimanje!” – opisala nam je veselu atmosferu sa snimanja spota Laura.

More in pop!mix/news

To Top