Connect with us

POP!MIX

Zaplešite uz “Zaplesale su sjene” Marka Tolje

pop!mix/news

Zaplešite uz “Zaplesale su sjene” Marka Tolje

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica – splitskim Prokurativama Marko Tolja predstavit će pjesmu „Zaplesale su sjene”. Riječka ekipa kreativnih ljudi predvođena redateljem Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu a scenarij prati temu zaljubljenog para i kako stihovi kažu „….tvoje male sobe…” koja se seli zajedno sa glumcima, Markom i neodoljivom Deom Dević na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču. Tako su Marko i Dea svoju sobu ‘preselili’ na morsku pučinu, planinske uzvisine…

 

Behind the scenes kadrovi na samom kraju prikazuju “teške radne trenutke” cijele ekipe, poput borbe s valovima, ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

Vedra ljetna pjesma koju autorski potpisuje Olja Dešić, Markov dugogodišnji suradnik, kaže:

Oduvijek nas vežu slični ukusi i isti odnos prema glazbi i ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali veću slobodu i na moju veliku sreću pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski ‘zlikovci’, naši prijatelji i suradnici koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakom tonu, svima hvala – autor je sretan!”

Riječkog glazbenika koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima  – popu, jazzu, swingu, očekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

Kao autor glazbe i teksta Marko se iskazao na prethodnim albumima, ali i na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom „Tišina”, koja govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Publika i radijski eter brzo su shvatili poruku, „poglasnili emocije” i odlično prihvatili „Tišinu”!Nova tema i vedrina  pjesme „Zaplesale su sjene” zasigurno će naći svoje mjesto u ušima i srcima slušatelja.

Produkcija – Lumiere production
Režija, montaža – Artem Duskhin
Direktor fotografije, montaža, color grading – Mateo Jurčić
MUA/Styling – Leana Garčev
Dron – Proces Media
Djevojka – Dea Dević

More in pop!mix/news

To Top