Connect with us

POP!MIX

Zaplešite sa BUĐENJEM u novom spotu “BUDI MOJA”

pop!mix/news

Zaplešite sa BUĐENJEM u novom spotu “BUDI MOJA”

Grupa Buđenje je početkom studenog objavila novi singl ‘Budi moja’ koji se vrlo brzo našao među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj. Nova pjesma prepoznatljivog pop/rock zvuka uz dodatak funky gitare i zanimljivog synth zvuka truba nastavlja priču uspješnog prethodnog singla ‘Samo ti, samo ja’ koji je tijekom 2017. godine bio jedan od najvećih hitova u Hrvatskoj. Glazbu i tekst za ‘Budi moja’ napisao je pjevač, Darko Bakić, a produkcije se već uobičajeno prihvatio klavijaturist Igor Ivanović. Režiju spota potpisuje Tomislav Pović.

Pleasači u spotu su Valentina Walme i Tomislav Horvat ZOOS. Valentina Walme pleše od svoje šeste godine, a s bratom Alanom Walmeom višestruka je državna prvakinja u latinoameričkim plesovima, standardnim plesovima te u kombinaciji 10 plesova. 2013. godine sudjeluje u showu ‘Ples sa zvijezdama’ te nakon toga dobiva angažmane za razne izvođače radeći na koncertima, eventima, emisijama i spotovima. Tomislav Horvat ZOOS pleše već 16 godina, uglavnom urbane stilove. Najviše vremena proveo je s plesnom skupinom Atomic Dance Factory s kojima je osvajao domaće i međunarodne nagrade na raznim natjecanjima. Prvi je predstavnik Hrvatske na Hip Hop Internationalu u Las Vegasu 2013. i 2014. godine. Aktivno nastupa na TV showovima ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i ‘Supertalent’, na koncertima i u raznim spotovima i reklamama.

Buđenje je prošlim hitom ‘Samo ti, samo ja’ osvojilo brojne radijske postaje te je singl proveo više od pola godine na vrhu HR Top 40 liste. Osim toga Buđenje će ovu godinu pamtiti i po nastupu u pulskoj Areni kao predgrupa glazbenom velikanu Stingu, što je bio najveći trenutak njihove karijere. “Ovaj nastup bio je idealna prilika da pokažemo kako je Buđenje jedan ozbiljan bend za ljude koji nisu slučajno kao publika na ovom koncertu”, izjavio je tada Darko Bakić, frontmen Buđenja.

More in pop!mix/news

To Top