Connect with us

POP!MIX

Žanamari i Arien iznenadili s “Uraganom”

(fotografije: promo)

pop!mix/news

Žanamari i Arien iznenadili s “Uraganom”

Pjevačica Žanamari koja je postavila visoku ljestvicu po pitanju vrućih spotova, ovaj put, inspirirana jakim tekstom nove pjesme “Uragan” u suradnji s Arienomnovim imenom izdavačke kuće Croatia Records, definitivno je otišla korak dalje.
“Čak su mi i fizičke pripreme za snimanje ovog videa bile najduže do sada (smijeh). Odlučila sam isklesati tijelo da u spotu „Uragan“ doslovno tako i izgledam i u tome mi je pomogao moj trener i prijatelj Stjepan Zelić poznat po svom FitLife Spinning programu, koji je na kraju završio i glumeći glavnu mušku ulogu u spotu. Sve što se dogodilo u vezi ove pjesme i spota bilo je prožeto snažnom kemijom, divnim slučajnostima, inspiracijom i kreativnom suradnjom s cijelim mojim Uragan Crewom! To ćete jako osjetiti gledajući spot i slušajući pjesmu.” – komentira Žanamari te dodaje:
“Pjesma je neobična fuzija glazbenih žanrova EDM, trap, R’n’B, pop, čak i s elementom rocka i po tome je zaista meni svojstvena jer sam već poznata po svojoj glazbenoj raznolikosti. Volim iznenaditi i sebe i svoje fanove, volim svježinu u glazbi i inzistiram da me nešto pokrene! Ovaj Arienov beat me aktivirao čim sam ga čula i povukao da napišem tekst i melodiju Uragana. Nedugo zatim mi se javio dragi prijatelj Emerik Gudelj i pozvao me na otvorenje novog kluba u Mostaru – Cube! Čim sam ušla unutra osjetila sam da je to lokacija za naš novi spot i sve se nakon toga jednostavno – dogodilo! Zvala sam svoju Željkicu iz Dance Crew Uniteda, koja doslovno pleše i glumi skoro u svakom mom spotu unazad par godina. Dan nakon snimanja „Uragana“ Željka se zaručila, a naša vizažistica Ivana Čorić saznala je da je trudna! Jesam li već spomenula da „Uragan“ odašilje neku univerzalnu sudbinsku kemiju? Sigurna sam da ćete ju osjetiti i da će ovaj val energije pokrenuti nešto i u vašim životima. Kod mene privatno je isto pokrenuo nešto jako lijepo i pozitivno, ali o tome shhhutim! (smijeh)”.

“Iznimno mi je drago što smo uspjeli ostvariti ovu glazbenu suradnju, zbog toga što mi je cilj uvesti dašak američkih urbanih glazbenih stilova na naše područje, a Žanamari se svojim iznimnim glasom savršeno uklopila u moju viziju singla. Sve je ispalo upravo onako kako je bilo i zamišljeno, te se nadam da će se „Uragan“ svidjeti publici. U pripremi imam hrpu novih materijala za koje jedva čekam da izađu, stoga će nadolazeća 2019. godina biti veoma zanimljiva.”
 – rekao je Arien.U posljednjih nekoliko godina Žanamari sve svoje pjesme radi u suradnji s Joshua Macksom, koji producira pjesme i režira spotove pod etiketom V.R.H. ProductionsArien je stoga prvi producent takvog žanra glazbe s kojim je Žanamari napravila suradnju u ovom razdoblju te zaista zvuči zanimljivo i drugačije. Žaky nije mogla odoljeti Joshuinoj gitarskoj ideji za “Uragan” pa je i u ovom aranžmanu umiješao svoje prste kroz gitarski soloSâm spot ovaj put režirala je Žanamari, a Joshua je zaslužan za produkciju spota.

More in pop!mix/news

To Top