Connect with us

POP!MIX

“Zagrljeni” – Nova balada sjajnog Matije Boršćaka

pop!mix/scena

“Zagrljeni” – Nova balada sjajnog Matije Boršćaka

Pjesma “Zagrljeni” Matije Boršćaka je balada puna ozbiljnog i zrelog teksta, isprepletena sjajnom metaforom koja odlično opisuje životnu priču o dvoje ljudi, točnije njihovu vezu i odnose. Izvana, za javnost i društvo, oni djeluju kao skladan par, no između njih dvoje, između njihova četiri zida, nije nimalo tako.

Autori pjesme su Miro Buljan i Nenad Ninčević, dok aranžman potpisuje Matija uz producenta Marka Matijevića Sekula. Za pjesmu je snimljen i video spot u kojem, osim Matije, glume Andrijana Dujić, Sandro Božinović i Ela Ivanek.

Pjesma govori o tome kako nekada je bilo “bajno i sjajno”, što se može primijetiti u kadrovima iz njihove sretne prošlosti, ali život i njegove kušnje i godine, današnje stanje u društvenom životu, pad nivoa kulture, naša okolina, mediji, odgoj, sve je to promijenilo ljude i njihov moral, i tako u današnje vrijeme sve veći je postotak rastave brakova i sličnog. U vezi, u braku, treba biti uvijek iskren, otvoren, pošten i pun razumijevanja za partnera s kojim si obećao graditi nešto sveto, biti ustrajan u tome i čuvati to, čak i onda kada se čini da je teško i nemoguće, ne treba bježati od problema, već jedan iskreni zagrljaj svakog dana, promijeniti će sve na bolje, barem za početak.“ – rekao je Matija.

More in pop!mix/scena

To Top