Connect with us

POP!MIX

Vojko V objavio imena gostiju za koncert u Domu sportova – dolazi i Tonči Huljić

pop!mix/najave

Vojko V objavio imena gostiju za koncert u Domu sportova – dolazi i Tonči Huljić

Vojko V objavio imena gostiju za koncert u Domu sportova – dolazi i Tonči Huljić

Vojko V, koji je s debitantskim solo albumom “Vojko” osvojio Hrvatsku i regiju, u petak 12. listopada dolazi u Dom sportova.

Splitski reper iza sebe već ima velike nastupe, poput onog na Zagreb Beer festu ili Exit festivalu u Novom Sadu, a sada je na red došao Dom sportova u kojem će promovirati debi album “Vojko”. Poznata su i imena brojnih gostiju koji će mu se pridružiti na velikoj pozornici, a neki od njih su već bili i gosti na albumu. Po prvi put uživo pridružit će mu se Tonči Huljić od kojeg je Vojko posudio sample pjesme “Gamele” za ultimativni hit godine “Pasta Italiana”. Osim njega ugostit će i Vuka Oreba iz kolektiva Kiša metaka koji se pojavljuje u pjesmama “Cilit Beng” i “Rođendan”, zatim Skyja Wikluha koji je bio dio također velikog hita “Ceca u Parizu”, te još jednog splitskog repera Stipu Srdelu i trap grupu High5.

Ovo će biti jedinstvena prilika uživo svjedočiti prvom urbanom nastupu Tončija Huljića rame uz rame s jednim od najboljih hrvatskih repera Vojkom V. Domom sportova će se oriti hitovi poput “Pasta Italiana”, “Ne može”, “Zovi čovika”, “Ceca u Parizu”, “Cilit Beng”, “Rođendan” i drugih, a činjenica da su dijelovi pjesama postali već i dio hrvatskog žargona, ne sumnjamo da će se brojni obožavatelji okupiti 12. listopada i zajedno s Vojkom i gostima uputiti u neku drugu dimenziju hrvatske hip hop glazbe.

Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 60 kuna.

More in pop!mix/najave

To Top