Connect with us

POP!MIX

Vodimo vas na romantični koncert Harija Rončevića

pop!mix/news

Vodimo vas na romantični koncert Harija Rončevića

Vodimo vas na romantični koncert Harija Rončevića

U zagrebačkom Domu sportova očekuje jedan od najromantičnijih koncerata godine. Hari Rončević će zajedno s dragim gostima, klapom Cambi i Nenom Belanom, obilježiti četvrt stoljeća glazbenog stvaralaštva. Tijekom 25 godina, Hari je ispisao mnoge stranice predivnim tekstovima koje su svojim nezaboravnim izvedbama ovjekovječila neka od najvećih imena domaće glazbene scene. Nezaobilazni su tu Oliver i ‘Moj lipi anđele’‘Ako voliš me’Doris Dragović ‘Zemlja i stina’‘Ni da mora nestane’klapa Kampanel ‘Aj ca volin te’ i mnogi drugi.

Njegov je rad nagrađen i brojnim priznanjima publike i struke na Splitskom festivalu, Večerima dalmatinske šansone i ZadarFestu. Glazba je Harijev život, njome izražava najdublje emocije i prenosi ih publici s kojom na koncertima dijeli posebnu energiju.

Jedno takvo neponovljivo iskustvo nas očekuje na skorašnjem obljetničkom koncertu, a PopMix će četvero svojih čitatelja počastiti s x2 ulaznice za koncert!

Otkrijte nam vama najdražu pjesmu Harija Rončevića u komentaru ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, a mi ćemo nasumičnim odabirom sretne dobitnike izvući već sutra, 17. svibnja iza 10h.

‘I sve dok dišem’‘Kada jednom ovom zafalim se tilu’‘Još ne znam kud s tobom’ i drugi odabrani hitovi koji su u pripremi za ovaj veliki koncert, ispunit će Dom sportova ljubavnim notama, i svima koji će zajedno s Harijem, klapom Cambi i gostima iznenađenja proslaviti prvih 25 godina na sceni, pružiti jedno divno glazbeno iskustvo.

More in pop!mix/news

To Top