Connect with us

POP!MIX

Vladimir Kočiš Zec donosi optimistični proljetni videospot

pop!mix/news

Vladimir Kočiš Zec donosi optimistični proljetni videospot

Nakon iznimno uspješne suradnje na pjesmi To te ja pitam, autorski dvojac Kočiš – Ninčević nastavio je suradnju singlom Ti si moj rođendan koji je sada dobio i video spot.

Pjesma ima sve epitete pravog proljetno–ljetnog hita, rađena je u optimističnom ozračju i u pravoj pop maniri. I ovaj put riječ je o jednoj spontanoj ljubavi koja, kad se dogodi, mijenja i diže čovjeka, zbog čega svaki dan postaje poput rođendana.

Sjajan tekst Nenada Ninčevića upotpunili su glazba i aranžman s prepoznatljivim potpisom Vladimira Kočiša Zeca, a čitavu priču zaokružio je video spot pod redateljskom palicom Zdravka Valentina.

Spot je sniman u klubu Cradle gdje je dočarana prava rođendanska atmosfera, glumci Vini Jurčić i Pavle Vrkljan utjelovili su mladi zaljubljeni par, a uz njih se u spotu pojavljuju i poznati zagrebački studijski glazbenici.

Kvalitetna interpretacijatekst i produkcija nastavljaju se i singlom Ti si moj rođendan, a Zec još jednom dokazuje znanje i vještinu koje beskompromisno pretače u radiofonične hitove.

Nova pjesma sjajan je uvod u proljeće, odiše optimizmom i zasigurno će se naći u eteru brojnih radijskih postaja. 

More in pop!mix/news

To Top