Connect with us

POP!MIX

VIENA: “Tako blizu, a tako daleko od nje”

pop!mix/news

VIENA: “Tako blizu, a tako daleko od nje”

“Tako blizu, a tako daleko od nje”  novi je singl kantutora Daniela Crnošije Viene.

Nova skladba govori o romantičnoj povezanosti dvoje ljudi i magiji koja dovede do nje. Inspirirana je istinitom pričom te samim time oplemenjena zanimljivim iskustvom koje je bilo inspiracija za stvaranje skladbe.

„To je priča o strasti, o kemiji, o onome što nas pokreće, što nas čini živima, tražila je da joj napiše pjesmu, nije mogao dok se nije desila kemija, sada je snimila spot sa njim za pjesmu koju je napisao za nju. Pjesma je stvarna i iskrena, nastala je iznenada kao grom iz vedra neba, kako to samo život zna dok nam šalje poruku da smo nemoćni i onda nas dotakne čarobna moć kemije – bez obzira na sve razlike koje nam društvo, kultura ili vjera nameću“ , kaže o pjesmi autor Daniel Crnošija Viena.

(Foto: Borna Elwazir)

Autor glazbe i teksta je Daniel Crnošija Viena, a aranžman zajedno s njim potpisuje Miroslav Lesić – Lesique koji je i producent pjesme. Kemiju koja je prethodila snimanju, možete osjetiti i u spotu.

Videospot je sniman na više lokacija u Hrvatskoj kroz nekoliko dana. Ideja režisera spota bila je što vjernije, vizualno, približiti publici dojam onoga što proizlazi iz zvučne kulise i samog teksta pjesme. Režiju potpisuje Eugen Slavik, snimatelj je Borna Elwazir, a scenarost videospota je Dreamer.

 

More in pop!mix/news

To Top