Connect with us

POP!MIX

Vedran Ljubenko predstavio debitantski album

pop!mix/news

Vedran Ljubenko predstavio debitantski album

Svoj prvi debitantski album Kad je vedro nije oblačnoVedran Ljubenko odlučio je nazvati prema singlu koji je objavio krajem prošle godine.

Ova pjesma govori o tome da se ne osvrćemo na ono što je bilo i da svatko treba biti ono što jest, a ne ono što se od njega očekuje. Ako u tome uspijemo bit će nam puno lakše. Time se i sam rukovodim i mogu reći da je to moj životni moto.“, rekao je Ljubenko.

Poznato lice uspješnih televizijskih glazbenih emisija The Voice i A strana u proteklih par godina marljivo je radio na promociji svojih pjesama Vrijeme je da se trgnemSanjar100 licaLalalaNe diraj me, ne diram teJa sam hit, te Vrijeme je novac koji će se uz naslovnu pjesmu naći na njegovom prvom albumu, a on se može naći na svim digitalnim servisima.

Za sve pjesme Vedran Ljubenko napisao je glazbu i stihove osim pjesme Ja sam hit koju potpisuje Tomislav Vukšić, a Ljubenko je otpjevao u suradnji s Mahirom Kapetanovićem Mahkeyem.

Inspiraciju za svoje pjesme Ljubenko pronalazi u svakodnevnici koju kao kantautor najuvjerljivije interpretira. 

Zbog epidemiološke situacije u državi album Kad je vedro nije oblačno je dostupan u isključivo putem važnijih streaming platforma.

More in pop!mix/news

To Top