Connect with us

POP!MIX

Vannina ljetna priča nastavlja se u Rijeci

pop!mix/najave

Vannina ljetna priča nastavlja se u Rijeci

(foto: promo)

Vannina ljetna priča nastavlja se u Rijeci

Nakon pulskog Kaštela gdje nastupa 7. srpnja, Vanna nastavlja turneju koncerata pod zvijezdama. Pod riječkim će nebom zasjati 10. kolovoza na povijesnoj Trsatskoj gradini.

Trsatska gradina jedna je od najstarijih fortifikacija u Hrvatskom primorju u kojoj su sačuvana obilježja ranosrednjovjekovne gradogradnje i odličan otvoreni prostor za uživanje u ljetnoj glazbenoj večeri.

Vannini mnogobrojni hitovi, još od vremena legendarnog ET-a, preko solo albuma pa da nadolazećeg, sedmog po redu samostalnog nosača zvuka, neupitna su garacija fenomenalnog provoda uz našu renomiranu glazbenicu. Tijekom više od dva desetljeća djelovanja na glazbenoj sceni, Vanna je održala brojne koncerte, a o nadolazećem riječkom nastupu kaže: „Raduje me ponovni dolazak na Gradinu. To je jedan od rijetko lijepih prostora na otvorenom i užitak mi je tamo nastupati. U Rijeku dolazim s proširenim sviračkim sastavom, pripremit ćemo kombinaciju novih i starih pjesama i naravno, ostavljamo prostora za iznenađenja na licu mjesta. 🙂  I pozivam sve na jedno lijepo ljetno druženje pod zvijezdama!“

Vanna uživa u live svirkama i zajedno sa svojim bendom, svaki put iznova oduševljava publiku. Njihova odlična povezanost i raznolike glazbene interpretacije prenose iznimnu energiju kojoj se svi uvijek rado prepuste i uživaju u jedinstvenom i neponovljivom glazbenom događanju.

More in pop!mix/najave

To Top