Connect with us

POP!MIX

Valentinovo u ZKM-u uz “Akustičnu pusu” Zorana Predina

pop!mix/najave

Valentinovo u ZKM-u uz “Akustičnu pusu” Zorana Predina

Valentinovo u ZKM-u uz “Akustičnu pusu” Zorana Predina

Nakon 18 godina obilježavanja Valentinova u Sloveniji, karizmatični kantautor Zoran Predin po prvi će put Valentinovo proslaviti u Zagrebu na ekskluzivnom koncertu u Zagrebačkom kazalištu mladih, u srijedu 14. veljače, od 21 sat.

Broj ulaznica za ovaj ekskluzivni koncert je ograničen na brojku od 250.

U najvećoj Gallussovoj dvorani Cankarjevog doma u Ljubljani, prvi put sam davne 1995. Dan zaljubljenih počeo obilježavati koncertima. Romantična tradicija se održala do 2013., da bi nakon kratke pauze još jednom zaživjela ovogodišnjim nastupom, koncertom ‘Tragovi u sjeti 1+2’.

Tokom tih krasnih godina na valentinovskim koncertima ugostio sam divne prijatelje – Arsena, Boška Petrovića, Josipu Lisac, grupu Šukar, djevojački zbor Carmina Slovenica, mješoviti studentski zbor Tone Tomšič, Magnifica, Massima, The Fool Cool Orchestra,… Svake godine su koncerti dali nešto novo, bilo u stilu, svijetlu ili scenografiji. Zasvirala se tu šansona, gypsy swing, big band jazz, romska glazba, world etno, akustični rock, gudački kvartet, klape itd.“, prisjetio se Zoran Predin.

Moja je stara želja da takav koncept izvedem i u Zagrebu. Upravo najavljeni koncert u ZKM-u je odlična prilka da se na takav način predstavim i zagrebačkoj publici“, otkrio je Zoran te uz to dao naslutiti da i ovom prilikom u Zagrebu možemo očekivati ugodna iznenađenja na pozornici ZKM-a.

Program će obuhvatiti poznate Predinove hitove iz različitih razdoblja njegove bogate karijere, a sam koncert pod naslovom „Akustična pusa“ predstavit će i nove pjesme sa istoimenog albuma, nedavno objavljenog u nakladi Croatia Recordsa, u izvedbi vrhunskih glazbenika grupe Lačni Franz – Luke Čadeža na bubnju, Tina Časa na akustičnoj gitari, Aneja Kočevara na basu, Boštjana Artičeka na klaviru, orguljama i synthu.

Album “Akustična pusa” svojevrsni je nastavak priče albuma „Svako dobro” koji je objavljen u rujnu 2016. godine, također u nakladi Croatia Recordsa, a paralelno s njim ovih dana objavljeno je i slovensko izdanje „Nova nebesa“.

Cijena ulaznica iznosi 150 kuna, a uz prvih 100 ulaznica organizator poklanja CD Zorana Predina, “Kosa boje srebra”, koji će posjetitelji moći preuzeti u ZKM-u prije samog koncerta uz predočenje ulaznice.

Ulaznice potražite na https://www.entrio.hr/.

More in pop!mix/najave

To Top