Connect with us

POP!MIX

Uz “Crni čaj” Antonio Bratoš digitalno objavio novi album

pop!mix/news

Uz “Crni čaj” Antonio Bratoš digitalno objavio novi album

Uz “Crni čaj” Antonio Bratoš digitalno objavio novi album

Nakon niza singlova u protekle dvije godine, Antonio Bratoš objavio je dugoočekivani prvi solo-album pod nazivom ”Normalno”, čiji izlazak prati novi singl i spot za pjesmu ”Crni čaj”.

Na pitanje zašto baš ovaj naziv, Antonio odgovara u svom karakterističnom stilu: „Pa sad je novo normalno popularno kao izraz, a ovaj album je nov i normalan. Ustvari, sve je samo nije to.“

S albuma smo do sad čuli pjesme ”Ti nisi”, ”Dobar akord”, ”Može bit’, a ne mora” i ”Anananana”, koja je izašla prije dvije godine, kao prvi singl u suradnji sa Zemljom Gruva.

“Upravo ovaj novi singl je nastavak odlične suradnje s mojim omiljenim bendom i ujedno meni najdraža pjesma na albumu”, kaže Bratoš, “jer na jednostavan način opisuje kako se suprotnosti privlače dok ne dođu u ravnotežu. Normalno, nema jednog bez drugog.”

Tekst i muziku za sve pjesme na albumu napisao je Antonio Bratoš, a realizacija cijelog projekta ostvarena je suradnjom sa zavidnim nizom producenata: Silvio Pasarić, Nikša Bratoš, Milovan Bošković, Toni Butigan, Domagoj Perišić, Ivan Mirković – Bambi, Jovan Antić i MKDSL, ali i zvjezdanim gostovanjima: Zoe Kida, Konstrakta, Zemlja Gruva, Silver , Max Kochetov i Vladimir Milenković. a tu su i ljudi koji su radili spotove: Matijas Knežević, Kosta Đuraković, Matko Zglav i Jure Paljetak.

Bratoš kaže da promotivna turneja nije opcija, bar ne u skorije vrijeme, iz objektivnih razloga, ali da se svakako može očekivati nov studijski materijal i nastavak dosadašnje suradnje. “Iznimno sam blagoslovljen što sam imao u životu priliku surađivati sa svim ovim divnim ljudima. Svatko od njih zna kakav je doprinos dao i koliko sam im zahvalan za suradnju i za pomoć u realizaciji cijelog projekta. Iskreno se radujem nekom sljedećem materijalu.”

Izlazak albuma prati i spot za pjesmu ”Crni čaj”, za koji režiju potpisuje Jure Paljetak.

Za glazbeni dio je zaslužna dobitna kombinacija Milovan Bošković i Antonio Bratoš, uz presudnu asistenciju Jovana Antića, ali i trubačke sekcije Zemlje Gruva, a točka na “i” cijelog projekta je minimalistički tekst kojeg u duetu pjevaju Antonio i Konstrakta.

Cijeli album „Normalno“ slušajte na digitalnim servisima.

 

More in pop!mix/news

To Top