Connect with us

POP!MIX

Uoči koncerta u Vintageu Tihomir Pop Asanović objavio novi singl i spot

pop!mix/scena

Uoči koncerta u Vintageu Tihomir Pop Asanović objavio novi singl i spot

Reizdanja kultnih albuma “Majko zemljo” i “Pop”, a potom i novi studijski album “Povratak prvoj ljubavi / Return to the First Love” oživjeli su glazbeno stvaralaštvo legendarnog jazz fusion glazbenika Tihomira Popa Asanovića nakon više od 40 godina stanke. Prvi povratnički singl objavljen krajem prošle godine, “Femme Fatale” / “Days of Daze”, najavio je i povratnički studijski album, ali i ono najvažnije – povratak na velike glazbene pozornice. Drugi singl s aktualnog albuma je pjesma “Noć u klubu” koju je napisao Zlatko Gall, a glazbu i aranžman potpisuje Pop Asanović. Za pjesmu je snimljen i video spot u studiju Croatia Recordsa kojeg je režirao, montirao i producirao Marko Zeljković Zelja (Studio 69).

Nekadašnji Jugoton bio je mjesto iz kojeg je Tihomir Pop Asanović lansirao sada kultne albume “Majko zemljo” i “Pop”, a upravo na tom mjestu, u prostorijama današnjeg Croatia Recordsa Pop je sa svojim prijateljima glazbenicima nedavno po prvi put izveo dio novog materijala uživo. Tada je i snimljen spot za pjesmu “Noć u klubu”, a svima je bilo jasno kako je Popu pozornica prirodno stanište, stoga je bilo samo pitanje vremena kada će se vratiti na velike pozornice.

Za nekoliko dana, u petak 10. svibnja, Vintage Industrial Bar bit će mjesto u kojem će Pop po prvi put nakon više od 40 godina održati cjelovečernji koncert i krenuti na novo glazbeno putovanje. Na pozornici će mu se pridružiti sjajna pjevačica Sabrina Hebiri i prateći bend pod nazivom Prijatelji, a priprema i goste iznenađenja.
Koncert organizira Dostava zvuka, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 120 kuna, na dan koncerta 140 kuna. Prodajna mjesta su Vintage Industrial Bar / Grif i Dirty Old Shop.

More in pop!mix/scena

To Top