Connect with us

POP!MIX

Trio Gušt donose očaravajući spot za pjesmu “Hej tugo”

Trio Gušt, foto: Nediljko Mrše

pop!mix/news

Trio Gušt donose očaravajući spot za pjesmu “Hej tugo”

Trio Gušt, majstori scenskog nastupa, vječiti zabavljači i zasigurno najveselija grupa iz Dalmacije koja se može pohvaliti koncertima na gotovo svim kontinentima, predstavljaju očaravajući novi video spot za aktualni singl Hej tugo”.

“Iskoristili smo corona-pust grad da bismo snimili neke kadrove, koje bi bilo nemoguće snimiti u normalnim uvjetima. Kombinirali smo Split i Dalmatinsku zagoru u kojoj se nalazi ova prelijepa vila u retro stilu.” – pojašnjava uvijek inspirativan Želimir Dundić Dundo koji je snimanje novoga spota organizirao sukladno popuštanju strogih mjera od strane Stožera do kojih je došlo zbog pandemije koronavirusom.

Tijekom rada na singlu “Hej tugo” Trio Gušt nastavili su surađivati sa slavonskim autorima, obnovivši davno otkrivenu ljubav Dalmacije i Slavonije čije prijateljstvo njeguju godinama, točnije još od glazbenog festivala Zlatne žice Slavonije u Požegi.

Naime, režiju video spota potpisuje Marijo Krišto, dok je glazbu napisao Aleksandar Homoky, iza teksta pjesme stoji Nedo Zuban, a za aranžmane su zaslužni Aleksandar Homoky i Darijo Marunčić. Protagonistica video spota je slikarica Marina Drašković koja također radi u odgoju za predškolsku djecu.

Iako obilježen sjetnim tekstom, singl “Hej tugo” u isto je vrijeme zbog živog ritma preplavljen optimističnim prizvukom, ali i latino štihom kao novom komponentom u njihovom radu uz mnoštvo živih dionica na gitari i mandolini.

Od koncertnih aktivnosti Trio Gušt najavljuju i svoj nastup na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 5. rujna 2020. godine, gdje će i nastupiti sa živahnim i dinamičnim uratkom  “Hej tugo”, s moćnom izvedbom kakva se i očekuje od ovih dalmatinskih velikana s godinama glazbenog iskustva i koncertnih nastupa iza sebe.

More in pop!mix/news

To Top