Connect with us

POP!MIX

Trijumfalnim koncertom u Budvi Dino Merlin okončao turneju s rekordnim brojem posjetitelja

pop!mix/izvještaji

Trijumfalnim koncertom u Budvi Dino Merlin okončao turneju s rekordnim brojem posjetitelja

Novu 2019. godinu deseci tisuća posjetitelja u Budvi dočekali su uz Dinu Merlina. Prema riječima organizatora, Turističke organizacije općine Budva, prve tri noći u Budvi bile su fantastična uvertira za ono što je uslijedilo u najluđoj noći u godini, kada je s impozantne pozornice ispred zidina Starog grada desecima tisuća posjetitelja zapjevala jedna od najvećih zvijezda ovog dijela svijeta – Dino Merlin i napunila glavni gradski trg do posljednjeg mjesta.

“Budva je Monte Carlo ovog dijela svijeta, ovdje se osjećam kao kod kuće i imam dodatnu odgovornost da budvanskoj publici svakog puta priredim drugačiji koncert, tako da i večeras možete očekivati nešto potpuno novo” – najavio je Dino pred početak koncerta i održao obećanje.

Bio je to koncert za pamćenje, počevši od lasera koji su parali hladni budvanski zrak, preko vizuala koji su pratili svaki takt i pokret, pa do novih aranžmana, plesača, savršenih pratećih vokala, te samog Dine, veselog, raspoloženog za kontakt s publikom, savršenog profesionalca koji je na sceni ostao više od dva sata i zaista dao sve od sebe.

“Uz raskošni vatromet Dino je uveo brojne posjetitelje iz svih zemalja regije u novu 2019. godinu”, priopćeno je iz Turističke organizacije općine Budva.

U ponoć je Merlin poručio: “Svim dobrim ljudima želim sve najbolje, puno zdravlja, sreće i uspjeha u godini i godinama koje dolaze”. Njegova svjetska turneja “Hotel Nacional”, koju je u protekle četiri i pol godine posjetilo više od 900 tisuća obožavatelja, svečano je završena upravo novogodišnjim koncertom u Budvi.

Bio je to još jedan trijumf Dine Merlina, koji je ponovo iznenadio na najbolji mogući način i još jednom podigao razinu glazbene i produkcijske kvalitete kakvu zaslužuje doček u jednom od najatraktivnijih turističkih dragulja Jadrana. I ovog puta publika je sa sobom ponijela dio Merlinove čarolije koju će dugo pamtiti.

More in pop!mix/izvještaji

To Top