Connect with us

POP!MIX

Tragovi “na staroj adresi”, ali s novim spotom

pop!mix/news

Tragovi “na staroj adresi”, ali s novim spotom

Tragovi su mladi bend iz Koprivnice koji istovremeno osvaja hrvatsko glazbeno nebo, srca mnogobrojnih obožavateljica, ali i visoka mjesta na top listama. 

I ovoga puta uz vrhunski tim oko sebe iznjedrili su novi singl “Na staroj adresi”Denis Dumančić je zaslužan za glazbu, tekst je pisao Nenad Ninčević, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović.
Početkom ljeta u Vodicama su nastupili na CMC festivalu, gdje su predstavili svoj pretposljednji singl “E moji ljudi” na koji je publika odlično reagirala. Tragovima je ovo šesti po redu singl, a prati ga i spot redatelja Josipa Grizbahera. Predivni kadrovi su zabilježeni na slavonskoj ravnici kod Vukovara i u vili Biser Dunava. Dečki u spotu voze Chevrolet pick up iz 1973. godine koji su posudili od Kluba američkih automobila St. George Hills iz Međimurja Road agencije za najam oldtimer vozila. U spotu su im se priključile i cure iz plesnog studija Illusion iz Osijeka, a u glavnoj se ulozi našla Ana Marija Lendić.

“Ovo mi je dosad najdraža pjesma koju sam otpjevao. Mislim da mi je jako dobro sjela i baš nekako osjećam da sam se pronašao u njoj. Na prvu sam prepoznao i osjetio snažnu emociju koju ova pjesma nosi, a iskreno se nadam da će i publika to prepoznati I da će im se svidjeti”, zaključio je frontmen Mihael Bogčev.

Vjerujemo kako će i ovoga puta dečki iz grupe Tragovi osvojiti mnoga srca jer sa svakim novim singlom dečki šire bazu obožavatelja. Poslušajte “Na staroj adresi” i postanite novi fan! 

(Tragovi / Fotografija: Tomislav Šilovinac)

More in pop!mix/news

To Top