Connect with us

POP!MIX

Tragovi imaju novu ljubavnu poslasticu

pop!mix/news

Tragovi imaju novu ljubavnu poslasticu

Jedan od najpopularnijih mladih sastava, Tragovi, novu godinu otvorili su predstavljanjem nove pjesme “Ružmarin” koja je sada dobila i video spot. Ovaj mladi bend iz Koprivnice koji je osvojio srca mnogobrojnih obožavateljica uspješno osvaja i top ljestvice te priprema album prvijenac. I ovoga puta uz vrhunski tim oko sebe iznjedrili su novu ljubavnu poslasticu “Ružmarin”.

Denis Dumančić je zaslužan za glazbu, tekst je pisao Fayo, dok su na aranžmanu i produkciji radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop (Popmark studio).

“Ovo je pjesma za koju smo izričito tražili da spot ima jaku i upečatljivu priču pa je zbog toga odabir pao na redatelja Marka Zeljkovića kojem su u spotu glumili profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić i koji su odradili odličan posao i iznijeli emociju koju pjesma ima”, zadovoljno su komentirali članovi grupe Tragovi.

Tragovima je ovo sedmi po redu singl, a kako im je bilo tijekom snimanja, dečki su kratko opisali: “Radnja video spota i tema pjesme su naizgled sretan par koji pronalazimo u svakodnevnom životu i muškarac koji pati za voljenom osobom. Većina nas je u životu srela osobu za koju može reći da je njena ‘srodna duša’, ali s tom osobom nikad nije ostvarila uspješnu vezu. Dok s druge strane sretnemo osobu koja nam postane ‘ljubav života’ i s kojom želimo provesti cijeli život.”

Tragovi nastavljaju uspješan niz singlova koji vrlo brzo pronalaze svoje mjesto u radijskom programu i u srcima sve većeg broja obožavatelja.

More in pop!mix/news

To Top