Connect with us

POP!MIX

TONKA i ALJOŠA predstavljaju ‘Slike s putovanja’

pop!mix/scena

TONKA i ALJOŠA predstavljaju ‘Slike s putovanja’

Nakon što je krajem prošle godine predstavila svoj prvi samostalni album ‘Važne stvari’, Antonia Matković Šerić TONKA predstavlja šesti singl s albuma – ‘Slike s putovanja’, duet sa suprugom Aljošom Šerićem, a ujedno i autobiografsku pjesmu snimljenu u samo jednom tejku. Pjesma dolazi u pratnji isto tako jednostavnog spota nastalog u režiji Filipa Filkovića Philatza i Renate Lučić, snimljenog u jednom kadru.

„Pjesma ‘Slike s putovanja’ je autobiografska, o Aljoši i meni. Jedna od meni dražih pjesama s albuma ‘Važne stvari’, osobna i intimna. Ako se gleda općenitije, opisan je rast jednog ljubavnog para kroz zajednička sjećanja, trenutke, uspone i padove. Aljoša i ja snimili smo je u jednom tejku, neposredno i jednostavno. Pravi duet od prve do zadnje riječi, što nas je navelo da inspiraciju za spot potražimo u jednom od najljepših dueta – Petera Gabriela i Kate Bush. Filip Filković Philatz i Renata Lučić su odmah prigrlili tu ideju i sjajno je ostvarili“, rekla je Tonka.

Album ‘Važne stvari’ do sad je predstavljen s pet singlova – nakon Bolji smo, zaredale su se još ‘Pozitivizam’ u režiji Dalibora Matanića, ‘Vedro’ u režiji Filipa Filkovića Philatza, Jedno jutro’ i ‘Netko se događa’, ponovo u režiji odličnog Vanje Vascarca, kojim je Tonka zaokružila cjelinu i predstavila album ‘Važne stvari’ na kojem donosi ukupno 12 pjesama, ali i sebe, svoju osobnost i senzibilitet.

More in pop!mix/scena

To Top