Connect with us

POP!MIX

“To bi zaslužio” – Sjajan novi singl i spot šarmantnog Roberta Čoline

pop!mix/scena

“To bi zaslužio” – Sjajan novi singl i spot šarmantnog Roberta Čoline

Zavodljivi glazbenik Robert Čolina donosi nam novu pjesmu “To bi zaslužio” kojom zaokupljuje pažnju mnoštva te nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Radi se o pjesmi koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, već provjereni tim sjajnih autora. Pjesmu i samu suradnju opisao je sam pjevač.

Pjesma se penje u zavodni ritam kojeg ja jako volim, bez obzira na emotivnu priču i tekst. Ima dobar miks novih zvukova i efekata. Za spot smo izabrali Mallorcu jer smo željeli drugačiju atmosferu i posebnu priču. Za ovu godinu planiramo dva do tri singla s kojima želimo nakon pauze ponovno privući slušatelje i publiku. Na svim novim pjesmama surađivat ću s Branimirom Mihaljevićem s kojim sam dugogodišnji prijatelj, a kojeg i osobno smatram jednim od najboljih glazbenih autora“, istaknuo je Robert Čolina.

Svoju ljubav prema glazbi Robert otkriva još u ranom djetinjstvu te svoje talente odlučuje realizirati kroz glazbenu školu gdje uči svirati gitaru i bubanj. Međutim, ta ljubav sezala je puno šire te ples ujedno postaje jedan od ključnih dijelova njegovog života.

Kvaliteta ovog nevjerojatnog muškarca potvrđena je samom činjenicom što je već na počecima svoje karijere dijelio pozornicu sa velikim imenima naše estrade poput Olivera, Gibonnija, Škore i Tonyja Cetinskog te iako službeno živi na dvije adrese, njemačkoj i hrvatskoj, odradio je izrazito velik broj koncerata po cijeloj našoj regiji i po Njemačkoj.

Pjesma “To bi zaslužio” svakako plijeni pažnju slušateljima, a Robert Čolina u izvrsnom spotu, koji potpisuje sve popularniji dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, svaku ženu ostavit će bez daha. Prekrasni kadrovi spota snimani su na Mallorci, a kako sve izgleda provjerite na linku:

Glumica: Fany Ruiz Ramirez

Audio Produkcija: Branimir Mihaljević & Denis Mevlja za Karpo Media Production

Klavijature: Branimir Mihaljević & Denis Mevlja
Gutara: Denny Lager
Bas gitara: Krešimir Kaštelan
Sax: Ivica Premelč
Back vokali: Darija Hodnik Marinković & Jadranka Krištof

Karpo Media studio 2017
Mastering: Misjah 24mastering

More in pop!mix/scena

To Top