Connect with us

POP!MIX

Tihomir Kožina ima novi singl i spot

pop!mix/scena

Tihomir Kožina ima novi singl i spot

‘Nikada nije kasno priznati svoje osjećaje’, slaže se Tihomir Kožina koji je u svom novom singlu progovorio o vlastitim emocijama prema jednoj ženi. ‘Priznajem’ je nježna, a istovremeno energična pjesma koja ljubavnim stihovima uspijeva doprijeti u osjećajnost slušatelja. Novi, emotivni i dugo iščekivani singl velike kvalitete glasa i izvrsnog vokala izazvat će želju da osim glazbe slušate tekst.

Svoj angažman oko glazbe nakon godina solo karijere, brojnih singlova i nastupa, Tihomir je dokazao i ovoga puta te je tekst i glazbu za pjesmu ‘Priznajem’ potpisao sam. Oko aranžmana mu je pomogao Nenad Hoić, a tople i prozračne kadrove snimio je Kristijan Gradečki i to u Bardu u Varaždinu i na Golf terenima u Zaprešiću. Emotivne, a šarmantne scene realizirali su glumci Senka Gazdić i Luka Šnidaršić.

Zadnji singl ‘Tajno’, čiji je tekst potpisala Antonia Šola, velikom je brzinom ušao u srce slušatelja i dospio na popis mnogih playlista i sigurno je da će i ‘Priznajem’ isto tako brzno privući pažnju i publiku.

More in pop!mix/scena

To Top