Connect with us

POP!MIX

The Blondes “Mol” – čudesno ronjenje na dah sa svjetskim rekorderima

pop!mix/scena

The Blondes “Mol” – čudesno ronjenje na dah sa svjetskim rekorderima

Odličan novi singl “Mol” dua The Blondes dobio je i zanimljiv video spot na čijem snimanju nije manjkalo akcije. Spot za ovu pjesmu sniman je u suradnji s dobro poznatim mladim redateljima Irom Tomić i Johnom Kardumom koji su uprizorili sve dosadašnje spotove ovih glazbenica.

“To nisu „beauty“ spotovi .To su prava mala filmska remek djela prožeta našom glazbom. Ovaj će definitivno biti najčudesniji do sada, a prethodne možete pogledati na Youtubeu.” – nadahnuto je ispričala Kristina iz The Blondes.

Podvodne scene najnovijeg videa ekipa je snimala u suradnji sa hrvatskim reprezentativcima, svjetskom rekorderkom na dah, Lidijom Lijić i roniocem na dah i multisportašem Vitomirom Maričićem.

“Ovaj čovjek mi je spasio život barem 50 puta tijekom snimanja! Kad bi s utezima u robi skočila u 5m dubok mračan bazen i kad bi hostala bez zraka, on bi me čupao van. Inače ne bih uspjela.” – rekla je o snimanju Kristina Radovčić, autorica pjesme i glavna zvijezda novog video spota.

Oni su ih pripremali za snimanje podvodnih scena, a odradili su i ubrzani tečaj ronjenja na dah, te odradili dio scena. Dvojac je nedavno zaronio u najviše jezero na svjijetu, na Himalaji. Svjetska prvakinja i ekstremni sportaš vlasnici su nekoliko svjetskih rekorda, upisan im je i onaj Guinnesov za ronjenje na dah pod ledom u tandemu s perajama u daljinu (50m).

Novom pjesmom i novim videom, The Blondes su još jednom potvrdile da beskompromisno ostaju na svojoj glazbenoj putanji koja pristaje isključivo na kvalitetu.

More in pop!mix/scena

To Top