Connect with us

POP!MIX

Tamburaši Arteški bunar predstavljaju novi singl i spot ‘Bekrija’

pop!mix/scena

Tamburaši Arteški bunar predstavljaju novi singl i spot ‘Bekrija’

Četiri mjeseca nakon objavljivanja posljednje pjesme ‘Lipa Luco’, Tabovci predstavljaju novi singl ‘Bekrija’. Nakon prve pjesme, koja je otkrila sjajne vokalne i instrumentalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatičnih Slavonaca koji se, zajedno sa svojim autorskim timom, odlično snalaze u country prizvucima. Goran Bošković odgovoran je za glazbu i tekst dok aranžman potpisuje Zvjezdan Marjanović, u čijem studiju je pjesma snimana. Miks i mastering odrađeni su u suradnji s Antom Akrapom.

“Užitak mi je raditi s mladim i talentiranim dečkima iz Taba. U svaku novu pjesmu koju napišem unesu svoj osobni pečat i ostave svoj šarm i duh, koji ovim pjesmama tako dobro stoji. ‘Bekrija’ je posebna pjesma puna dvosmislenih stihova koje je Pejo (pjevač benda) savršeno doživio i prenio i mislim da im baš dobro stoji.” – podijelio je autor, Goran Bošković.

Tabovci su: Domagoj Vukovarac (kontra), Domagoj Tomljanović (prim), Filip Mendelski (bas), Igor Gavran (basprim II), Robert Tešanović (bubanj) i Hrvoje Karalić (basprim I).

More in pop!mix/scena

To Top