Connect with us

POP!MIX

Tamburaši arteški bunar otkrili “Savršenu”

pop!mix/news

Tamburaši arteški bunar otkrili “Savršenu”

Najnoviji singl mladih i talentiranih Tabovaca “Savršena” pjesma je o ljubavi, najiskrenijoj, jedinstvenoj i trajnoj, a s pjesmom su nastupili na ovogodišnjem požeškom Aurea festu te dobili pozitivne reakcije publike i struke.

Talentirani Osječani posljednjih godinu dana strpljivo i vrijedno rade na svom albumu prvijencu, dok njihovi dosadašnji singlovi “Lipa Luco” i “Bekrija” polako, ali sigurno osvajaju radijske etere. Tabovci su već prepoznatljivi u tamburaškom svijetu, a kombiniranje i eksperimentiranje s glazbenim žanrovima njihove pjesme prezentira i široj publici.

(Foto: promo)

Singl “Savršena” nastavak je uspješne suradnje s Goranom Boškovićem (Fluentes), koji i ovaj put potpisuje glazbu i tekst. Aranžman potpisuje Zvjezdan Marjanović, a produkcijski dio je odradio Ante Akrap (Hard Work studio – Požega).

Videospot je sniman u Osijeku, prema scenariju Vanje Jovanovića, a za kameru i montažu je odgovoran Mario Šulina (Produkcija Nova – Đakovo).

Glumci u spotu (po redoslijedu pojavljivanja) su: Petar Zrno i Petra Pregl (Dramski studio dječjeg kazališta Branko Mihaljević u Osijeku), Vanja Jovanović i Zdenka Šustić te Marko Milošić i Slobodanka Milošić.

(Foto: promo)

 

More in pop!mix/news

To Top